VKV City Racing: uniek evenement in binnenstad Rotterdam!

Voor het tiende jaar op rij zal op 31 augustus aanstaande het geluid van de Formule 1 te horen zijn in de binnenstad van Rotterdam. Het gratis toegankelijke evenement VKV City Racing, waar naast de Formule 1 tal van andere autosportklasses spectaculaire demonstraties verzorgen, heeft daarbij met hoofdsponsor VKV Groep een nieuwe en stevige basis verkregen. Vanuit deze rol wil de VKV Groep samen met Rotterdam Racing het evenement naar een hoger plan tillen en het Formule 1 race-gevoel toegankelijk maken voor alle inwoners van de stad, haar bezoekers en het bedrijfsleven.

De VKV Groep

De VKV Groep is een autodealer van de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti en behoort tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. Deze merken worden verkocht vanuit 15 vestigingen in onder andere Rotterdam en Spijkenisse. De vestiging in Rotterdam Alexander is de eerste locatie ter wereld waar alle 4 de merken vertegenwoordigd zijn onder 1 dak. De VKV Groep onderscheidt zich zowel op het gebied van sportiviteit als duurzaamheid.


Get inside the F1 Experience in Rotterdam en Feel Like A Racer!

Wilt u als merk of onderneming profiteren van geweldige exposure tijdens VKV City Racing? Dan heeft de VKV Groep een unieke propositie voor u. Als Circuit Partner staat u pole position en kan niemand om u heen. Het is een uniek sponsorpakket met een groot bereik, uitgebreide activatiemogelijkheden en hospitality op het hoogste niveau. Als Circuit Partner bezorgt u uw relaties en klanten de ultieme F1 VIP Experience in uw eigen F1 Infiniti VIP paddock. Dit is wat de VKV Groep bedoeld met ‘Feel Like A Racer’. Dichterbij het formule 1 gevoel kunt u niet komen. De VKV Groep biedt een unieke combinatie van race demo`s, F1-geweld, entertainment en first class hospitality. Geniet van exclusieve catering, champagne en fantastisch zicht op het circuit en het volledige raceprogramma. De exclusieve Infiniti VIP Lounge geeft daarbij de mogelijkheid uw onderneming te presenteren, uw zakelijke relaties te fêteren en ontmoet u de kopstukken van zakelijk Rotterdam en omstreken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: vkvcityracing@vkvgroep.nl.

Terug naar home