Business Netwerk Rijnmond partner van Rotterdamse Ondernemersprijs

Op maandag 24 november 2014 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de 30e keer de Rotterdamse Ondernemersprijs uitgereikt in het WTC gebouw te Rotterdam. Business Netwerk Rijnmond is partner van deze Rotterdamse Ondernemersprijs geworden.

De organisatie van de Rotterdamse Ondernemersprijs is inmiddels in 2014 overgedragen aan de Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs (voorheen werd dit door de Kamer van Koophandel georganiseerd) en wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van overkoepelende organisaties, (media)partners en vrienden. Ook Business Netwerk Rijnmond draagt het evenement een warm hart toe en zorgt als partner met haar ondersteuning en bijdrage dat de Rotterdamse Ondernemersprijs blijft bestaan.

Belang van samenwerking

Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond benadrukt het belang:”Dit is altijd een prachtig initiatief geweest en mag dus voor de regio niet verloren gaan. Goed ondernemerschap moet worden beloond en bekroond. Het is een bron van inspiratie voor andere ondernemers, zet ondernemerschap op de kaart en levert fantastische ambassadeurs voor de regio. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. We zijn dan ook blij met deze samenwerking.” Ook Sascha Marcus, directeur van de Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs is verheugd met de samenwerking. “Het is voor het voortbestaan van belang dat belangrijke netwerkpartners zoals Business Netwerk Rijnmond deze verkiezing ondersteunen en we zijn dan ook blij met deze ondernemende samenwerking.”

Aanmeldingsprocedure gestart!

Wie wordt dé ondernemer van 2014?
Vanuit het thema ‘grensverleggend ondernemen’ zoeken we gedreven ondernemers die innovatief zijn, in het buitenland handelen of in deze economisch uitdagende tijden op een bijzondere manier kansen weten te creëren en de regio te benutten. Bent u, of kent u, die ondernemer die de Rotterdamse Ondernemersprijs zou kunnen winnen? Meld u / deze persoon dan aan via de website. Op maandag 24 november wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beurs WTC de winnaar bekend gemaakt.”

Wie ontvangt de 5de mr. K.P. van der Mandelepenning?

Op 24 november reikt burgemeester Aboutaleb voor de vijfde keer de mr. K.P. van der Mandelepenning uit. De penning staat voor verantwoord ondernemerschap en wordt uitgereikt aan een persoon die zich inzet voor het welzijn en de leefbaarheid van de stad Rotterdam en haar inwoners. Eerder ontvingen Daan Dura, Coen van Oostrom, Annie Gruisen en Willem Cornelis van ’t Wout de penning.

Meer informatie over de Rotterdamse Ondernemersprijs vindt u op de website van de stichting

 

 

Terug naar home