Editie Business United Events op woensdag 10 september!

Zet u de datum woensdag 10 september vanaf 18.00 uur alvast in uw agenda. Dan vindt namelijk een nieuwe editie plaats van Business United Events!  Business United Events is hét netwerkevent van het jaar en onderscheidt zich van de andere netwerkmeetings doordat tijdens de bijeenkomst er altijd de juiste mix van succesvolle ondernemers in de verhouding van 50% vrouwen en 50% mannen aanwezig is.

Mede-organisator Anita Schults licht toe: “Het doel van Business United Events is het bieden van een inspirerende netwerkmeeting waarbij het zakelijke met het aangename zal worden verenigd en waar zakenmannen en –vrouwen elkaar treffen. Naast business zal ook worden ingespeeld op de laatste trends op het gebied van mode, culinaire genoegens en social media. Business United is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement en onderscheidt zich van de andere bijeenkomsten doordat tijdens de Businessmeeting er altijd de juiste mix van succesvolle zelfstandige ondernemers, directeuren, aandeelhouders en managers in de verhouding van 50% vrouwen en 50% mannen aanwezig zal zijn. Tijdens de bijeenkomst wordt business en lifestyle gecombineerd in een bijzondere ambiance waar Drinks & Bites centraal staan.”

Het event vindt plaats in Ridderkerk op het plein aan de Ridderhof voor de deur van Brasserie Down Town Ridderkerk. De start van het event is 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. U kunt zich vanaf heden inschrijven. Entreekaarten bedragen € 15,00 (inclusief 2 consumpties). Wees er snel bij want vol is vol!

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.businessunitedevents.nl   

 

Terug naar home