ROMAR nieuwe partner Business Netwerk Rijnmond

Vanaf 1 juli 2014 is ROMAR uit Barendrecht partner geworden van Business Netwerk Rijnmond. Het bedrijf uit Barendrecht is al jarenlang specialist op het gebied van licht- en belevingsconcepten op basis van duurzame LED-producten.

Romar bedient als professionele, betrouwbare en klantvriendelijke LED-specialist haar klanten met innovatieve en exclusieve maatwerkoplossingen. Directeur Annemieke Casteelen hierover: “ We hebben een enthousiast team met mensen die graag voor onze klanten klaar staan. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en daarbij op de hoogte van de laatste lichttrends en producten. Onze programmeurs komen uit de theater- en entertainmentwereld en kunnen hierdoor de perfecte totaalbeleving verzorgen.”

Het bedrijf werkt samen met kwalitatief hoogstaande fabrikanten, waar inmiddels een jarenlange samenwerking mee is opgebouwd met producten die uitvoerig getest zijn. Milieu, kwaliteit, service en garantie zijn hierbij belangrijke criteria. Met een uitgebreide ervaring van opdrachten met interieurontwerpers, architecten, projectontwikkelaars, zorginstellingen, elektrotechnische bedrijven, horeca, entertainment en retail biedt Romar oplossingen voor zowel in- als outdoor, met een enkele kleur of met RGB kleurwisseling.

De samenwerking met Business Netwerk Rijnmond beviel Romar zo goed – het bedrijf was reeds lid van het zakenplatform – dat samen is gekeken op welke wijze de organisaties elkaar nog meer konden aanvullen. “En daar kwamen uiteindelijk op het partnership uit. Wij investeren graag in onze organisatie, in onze relaties en uiteraard in marketing. En daar past de werkwijze van Business Netwerk Rijnmond prima in. Vandaar dat we ook graag partner zijn geworden.”

Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond is verheugd met het partnership. “Bedrijven zoals Romar zien het belang van investering in kennis, netwerk en uiteindelijk relaites. Dit behoeft een continue input.  In de gesprekken met Annemieke en Ivar bleek al snel dat we elkaar hierin kunnen aanvullen. Dan is het ook mooi dat hier het partnership is uit voort gekomen.”

Bedrijfsgegevens:

ROMAR
Ebweg 32-34
2991 LT Barendrecht
Tel:0180-647451
Fax:0180-647706
E-mail: sales@romarled.com

Website: www.romarled.nl

 

Terug naar home