VKV Groep opnieuw hoofdsponsor City Racing Rotterdam

De VKV-Groep – lid van Business Netwerk Rijnmond – is voor het tweede jaar hoofdsponsor van het bekende jaarlijkse City Racing in het centrum van Rotterdam.

Voor het tiende jaar op rij zal op 31 augustus 2014 het geluid van de Formule 1 te horen zijn in de binnenstad van Rotterdam. Het gratis toegankelijke evenement VKV City Racing, waar naast de Formule 1 tal van andere autosportklasses spectaculaire demonstraties verzorgen, heeft daarbij met hoofdsponsor VKV Groep voor drie jaar een nieuwe stevige basis verkregen.

Op 7 augustus 2005 werden de Coolsingel en de Blaak voor het eerst tot racecircuit omgebouwd. Het Williams Formule 1-team had de primeur om als eerste team uit de koningsklasse van de autosport het publiek gratis te vermaken met burnouts en donuts. In de jaren die volgden gaven onder andere de teams van Ferrari, Renault, Red Bull, Mercedes, Force India en Caterham er acte de présence. Ook topcoureurs als Fernando Alonso, David Coulthard, Nico Rosberg en de Nederlandse rijders Christijan Albers, Robert Doornbos en Giedo van der Garde vermaakten zich graag op het asfalt van de havenstad en brachten de Formule 1 dichtbij het altijd massaal toegestroomde publiek.

Meer informatie vindt u HIER

Over de VKV-Groep:

De VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep) is één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland. We werken hard om onze hoge ambities te realiseren en voeren een succesvolle groeistrategie uit. Met meer dan 250 medewerkers en 15 vestigingen (in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse en Tiel) behoort de VKV Groep tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers van het land. De VKV Groep bezit als enige in Nederland een Renault Sport Experience Center en was de eerste Nissan dealer met een Nissan High Performance Center! Bovendien is de VKV Groep importeur en enige dealer in Nederland van het luxemerk Infiniti.

Terug naar home