Quinton Brandveiligheid preferred supplier CHIO

Quinton Brandveiligheid BV – specialist in brandveiligheid en hulpverlening én partner van Business Netwerk Rijnmond – heeft als preffered supplier opgetreden tijdens de bekende CHIO die van 18 t/m 22 juni jl werd gehouden in Rotterdam. Inmiddels is Quinton toegetreden als  “Vriend van het CHIO Rotterdam”.

Sales manager Bart de Bruin hierover: “Vorig jaar werden wij benaderd of we een mobiele verpleegpost konden leveren voor het CHIO Rotterdam. Dat deden we natuurlijk graag. Vervolgens zijn we zeer enthousiast geworden over dit mooie grote Rotterdamse evenement. Daarom hebben we ons aangesloten bij de Vrienden van het CHIO.”

Quinton heeft tijdens het evenement verleden week een groot aantal relaties uitgenodigd om de 66ste CHIO Rotterdam te bezoeken. Het bedrijf is dan ook alle dagen actief aanwezig geweest. Ook de dienstverlening van Quinton richting het CHIO is uitgebreid. “Quinton heeft dit jaar alle vluchtwegaanduidingen mogen verzorgen en ook is de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) voor het complex geactualiseerd. Op de foto’s zijn de vluchtwegaanduidingen en de mobiele eerste hulppost zichtbaar. Het is dan ook voor alle betrokkenen een bijzonder mooi en veilig verlopen evenement geworden,” aldus een tevreden De Bruin.

 

Over Quinton Brandveiligheid B.V.

Quinton Brandveiligheid BV biedt een compleet diensten pakket als het gaat om brandveiligheid en brandpreventie. Bij het aanbieden van deze diensten staan drie sleutelwoorden centraal, namelijk kwaliteit, professionaliteit en service. Met ruim 50 medewerkers is Quinton een belangrijke speler op de markt. De organisatie beschikt over kantoren in Bergschenhoek en Alblasserdam.

Meer informatie vindt u op www.quinton-brandveiligheid.nl

Terug naar home