21 en 22 juni: introductie nieuwe BMW’s bij Breeman event!

De BMW Motorsport afdeling heeft in de afgelopen 35 jaar voor alle liefhebbers van puur rijplezier diverse bijzondere BMW M modellen ontwikkeld. Zonder uitzondering volbloed sportwagens voor de openbare weg. Niet zelden werden deze modellen echte iconen. Modelnamen als M1, M3 en M5 doen menig hart dan ook sneller kloppen.

Op zaterdag 21 juni worden twee nieuwe modellen van BMW M geïntroduceerd: de BMW M3 Sedan en de BMW M4 Coupe. Een mooi moment om te vieren dat wij onlangs door BMW AG zijn uitgeroepen tot BMW M dealer van het jaar! Dat doen wij met een uniek BMW M event.

In het weekeinde van de introductie zullen wij onze showroom aan de Driemanssteeweg 130 te Rotterdam geheel inrichten met een overzichtstentoonstelling rondom BMW M. Wij hebben hiervoor een collectie van alle 50 (!) ooit door BMW M geproduceerde modellen bijeen weten te brengen. Grotendeels particulier bezit, allen in uitmuntende staat.

Naast de straatauto’s van BMW M zijn er ook diverse race uitvoeringen te bewonderen. Een unieke collectie die niet snel meer in deze omvang en samenstelling bijeen zal komen en alleen door medewerking van vele trotse particulieren tot stand kon komen. Voor de liefhebber een niet te missen tentoonstelling.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 21 juni of zondag 22 juni tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op onze BMW vestiging in Rotterdam.

AANMELDEN: HIER

Wanneer:


zaterdag 21 juni 10:00 – 17:00 uur

zondag 22 juni 10:00 – 17:00 uur

Waar:


Driemanssteeweg 130 in Rotterdam

Graag tot dan!

F. Breeman

BMW dealer van het jaar

Terug naar home