Hampshire Hotel De Arendshoeve nieuwe partner Business Netwerk Rijnmond

Vanaf heden is Hampshire Hotel – De Arendshoeve in Bergambacht nabij Rotterdam en Utrecht partner geworden van Business Netwerk Rijnmond. Het viersterrenhotel en –restaurant van internationale klasse is een prachtige locatie om één of meerdere dagen tot rust te komen.

Verheugd met partnership

Directeur Ron Pelgrim is blij met de samenwerking. ”Voor ons als locatie is het van belang om in contact te zijn en te blijven met ondernemers en bedrijven. Daarbij hebben wij als Hampshire Hotel veel te bieden: prachtige kamers, een uitstekend restaurant, wellness – en fitness mogelijkheden, voor ieder wat wils. De gesprekken met Business Netwerk Rijnmond gaven aan dat we elkaar als partijen veel kunnen bieden, vandaar dat we verheugd zijn met het afgesloten partnership,” aldus Pelgrim.

Aanvulling 

Voor Business Netwerk Rijnmond is het partnership eveneens een welkome aanvulling. Steven Corijn hierover: ”Het past prima in onze doelstelling om meer activiteiten te ontplooien in de regio Rotterdam-Gouda. Daarbij steekt De Arendshoeve qua locatie en mogelijkheden er bovenuit in kwaliteit. En dat past bij Business Netwerk Rijnmond. We verheugen ons dan ook op een prima samenwerking. De eerstvolgende editie in oktober van ‘Dineren met Directeuren’ zullen we dan ook organiseren op deze locatie. Daar is de locatie meer dan uitstekend geschikt voor.”

Als netwerken om business draait… 

Als netwerken om business draait is als vanouds de slogan van Business Netwerk Rijnmond. En dat gaat niet ongemerkt voorbij volgens Corijn: ”Een sterk en uitgebreid strategisch netwerk levert uiteindelijk nieuwe kansen op. Dat geldt ook voor ons. Aan de samenwerking met Hampshire Hotel De Arendshoeve ligt een tip van Business Netwerk Rijnmond lid Jan Henk Breevaart ten grondslag. We zijn niet altijd transparant in wat het netwerk met elkaar oplevert, maar het aangeven van Jan Henk is een duidelijk voorbeeld dat het ook daadwerkelijk zo werkt. En dat mag gezegd worden. We zijn dan ook Jan Henk hiervoor dankbaar.”

Wilt u ook kennis maken met Hampshire Hotel De Arendshoeve? Neem contact op of kom vrijblijvend eens langs op de prachtige locatie in Bergambacht.

Hampshire Hotel De Arendshoeve

De heer Ron Pelgrim, Directeur

Molenlaan 14

2861 LB Bergambacht

Tel: 0182-303100

Fax: 0182-303103

E-mail: info@arendshoeve.nl

Website: www.arendshoeve.nl

Terug naar home