Toetreding tot Business Kring PREMIUM weer mogelijk!

Vanaf januari 2014 is Business Netwerk Rijnmond gestart met de Business Kring Premium. Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor kennisdeling, doorverwijzingen en aanbevelingen. Op dit moment is het weer mogelijk om zich hierbij aan te sluiten mits er voldaan wordt aan de gestelde voorwaarden.

BUSINESS KRING PREMIUM

Een Business Kring bestaat uit ondernemers en managers van bedrijven aan tafel. Eén keer per maand (tien keer per jaar) komt de Kring bij elkaar, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf. Business Netwerk Rijnmond zorgt voor de begeleiding. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping, ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Er is slechts één bedrijf per branche vertegenwoordigd in een Business Kring, zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat. Dit maakt het mogelijk dat er open gesproken kan worden over ontwikkelingen en mogelijkheden.

Deelname aan een Business Kring is een bijzonder recht maar kent ook plichten. Aanwezigheid wordt verwacht en actieve deelname is gewenst. Alleen dan kan een Business Kring komen tot resultaat. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar om meer kansen te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben. Ze sturen elkaar informatie en artikelen over relevante onderwerpen. Zijn referent voor elkaar en verwijzen elkaars bedrijven door. Tevens nodigen ze elkaar uit voor interessante evenementen. Waar mogelijk, promoten ze elkaar in de wederzijdse nieuwsbrieven.

WERKWIJZE EN PROGRAMMA

De bijeenkomst vindt plaats telkens bij een andere deelnemer, die gastheer/vrouw is en zorgt voor het ontbijt. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over het bedrijf, klanten en toekomstplannen. Iedereen stelt zich voor en vertelt waar hij/zij mee bezig is. De Business Kring Premium is een groep tussen de vijftien à twintig deelnemers. Aan het einde wordt in groepsverband aangestuurd op leadgeneration. Er vindt registratie van de mogelijkheden plaats. Hoewel sterke betrokkenheid gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads. U kunt één (relevante) vaste persoon binnen uw organisatie aanwijzen die u bij afwezigheid kan vervangen.

Het programma van een bijeenkomst heeft in grote lijnen een vast kader en ziet er als volgt uit:

07:15 – 07:30 Inloop met koffie/thee

07:30 – Start bijeenkomst

07:30 – 08:00 Ontbijt inclusief presentatie gastheer

08:00 – 08:45 Drie minuten toelichting ontwikkeling deelnemers

08:45 – 09:30 Groepsuitwerking

09:30 – 09.45 Einde bijeenkomst

DATA 2014

De data voor de Business Kring Premium in 2014 zijn vastgesteld (in onderling overleg is aanpassing mogelijk). In de vakantieperiode juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten ingepland:

– Donderdag 22 mei 2014

– Donderdag 26 juni 2014

– Donderdag 4 september 2014

– Woensdag 8 oktober 2014

– Dinsdag 4 november 2014

– Woensdag 3 december 2014

– Vervolg in 2015

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd.

De volgende personen zijn inmiddels onderdeel van de Business Kring Premium:

– RSM Tempelman – Leon van der Giessen

– BCN – Denise Mertens

– Business Lease – Lars de Vreij

– ING – Jeroen van Dijk

– Bubblefish – Leon Bouterse

– Prin Pro – Jan Prins

– Stratt+Financial Management – Deon Nugteren

– Kontrast Kommunicatie – Pierre van Muiswinkel

– Op’tende Van Luijn Broekhoven Advocaten – Lars van Luijn

– Rent A Butler – Ivan Meijer

– Vino d’Amigo – Jasper van Gastel

– Business Netwerk Rijnmond – Steven Corijn

– Business Netwerk Rijnmond – Peter van Hees

– Fortado – Ton Jansen

– Oker BV – Robert Jan de Heer

– EMD BV – Bahri Erdogan

Wilt u meer informatie over de verschuldigde bijdrage en een aanvraag tot deelname indienen? Stuur dan een e-mail met uw verzoek naar info@businessnetwerkrijnmond.nl  Er wordt dan met u contact opgenomen over de mogelijkheden en de eventuele toetreding.

Terug naar home