Uniek WK-evenement ‘Slag van Oranje’ in Nederland

Op 13, 18 en 23 juni 2014 is de Evenementenhal in Gorinchem omgetoverd tot een Braziliaanse voetbaltempel voor zowel de zakelijke als particuliere Oranjesupporter. Op vier grote schermen is de WK-wedstrijd live te zien. Ongeacht de uitslag gaat daarna het dak eraf met onder andere Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Braziliaanse danseressen en de radio Veronica DJ’s.

Slag van Oranje


Om het WK tot een onvergetelijk moment te maken organiseert Kontrast Events in samenwerking met de Evenementenhal Gorinchem op 13, 18 en 23 juni een uniek WK-evenement voor de ware Oranjesupporters. De Evenementenhal is omgetoverd tot een Braziliaanse voetbaltempel, waar op vier grote schermen de wedstrijd van het Nederlands elftal live te zien is. Samen met artiesten als

Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Het Feestteam, Braziliaanse danseressen en de Radio Veronica DJ’s wordt dit unieke WK- evenement een feest om niet meer te vergeten.

Zakelijke Oranjesupporter


Speciaal voor de zakelijke Oranjesupporters zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar. De VIP-arrangementen bieden naast bovenstaande de mogelijkheid voor een netwerkborrel met andere zakelijke Oranjesupporters, meet & greet met oud-voetballers en de artiesten, een driegangen diner, onbeperkt drank en voetbalsnacks.

Programma


Vrijdag 13 juni

Nederland vs. Spanje

19.00-0.00 uur

Woensdag 18 juni

Nederland vs. Australië

16.30-23.00 uur

Maandag 23 juni

Nederland vs. Chili

16.30-23.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,50. Meer informatie en kaartverkoop via http://www.slagvanoranje.nl.

Organisatie:

Kontrast Events b.v.

Pierre van Muiswinkel

Wierdsmaplein 37,

3072 MJ Rotterdam

M 06 54 695 831

Terug naar home