Samenwerking Talent Foundation en Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam

De Talent Foundation (Going for Gold) en hotelketen Carlton Oasis zijn een samenwerking aangegaan.

Op donderdag 24 april 2014 werd deze samenwerking bekrachtigd in het Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam. Tijdens een drukbezochte Open Coffee Voorne Putten zetten sporters Sybren Blok (meerkamp) en Berry van Peer (darts) hun handtekening onder een contract met de Talent Foundation.

Onder aanvoering van Ardi den Hoed werd toegelicht waar de samenwerking tussen beide partijen uit bestaat. Frederik Reimers – general manager van Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam –  en Deborah Gravenstijn – tweevoudig Olympisch medaillewinnaar –  gaven in het kort het belang van deze samewerking aan.

Gravenstijn hierover:” Talent Foundation is bedoeld om jonge sporters en hun ouders te begeleiden in hun topsport en maatschappelijke carrière. Wij ondersteunen en begeleiden jonge, talentvolle topsporters in de leeftijd van twaalf tot en met drieëntwintig jaar. Dit doen wij door de sporter te faciliteren in een breed scala aan diensten. Afgestemd op de individuele persoonlijke situatie, studie, sport en de wensen van het jonge talent op het gebied van management, marketing, Personal Branding en communicatie. Op deze wijze wordt er een fundament gelegd voor sport op een hoger, Europees, wereld en Olympisch niveau. De atleet verliest geen tijd en aandacht door perifere kwesties en kan zich met steun van Deborah Gravenstijn en het team achter haar volledige richten op het presteren.” 

Frederik Reimers onderkent de waarde van dergelijke stichting: “Wij vinden het belangrijk om op deze wijze bij te dragen aan ontwikkeling van de maatschappij maar zeker ook van de topsport. Deze topsporters in spé weten nog niet waar hun carriere zal eindigen, maar wij helpen in ieder geval waar mogelijk. En dat is mooi om te mogen doen. We zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking.”

Meer informatie over Talent Foundation vindt u op http://www.talentfoundation.com
Op http://www.carltonoasis.nl vindt u alles over het uitstekende hotel.

Terug naar home