Business middag “Wijn en Asperges!”

Op woensdag 11 juni 2014 organiseert Business Netwerk Rijnmond i.s.m. Comfort Touring, een gezellige, informele en ontspannen Business middag ‘Wijn en Asperges’. We zijn te gast in Etten-Leur bij Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy waar de lekkerste asperges van Brabant uit de grond komen! Per luxe touringcar om 15.00 uur vertrekken we vanuit Rotterdam.

Hoewel ‘Wijn en Asperges’ centraal staan tijdens deze middag/avond, zal Business Netwerk Rijnmond een aantal (lichte) netwerkelementen toevoegen. U krijgt dus ook de gelegenheid om uw mede-deelnemers beter te leren kennen.

Te gast bij De Santspuy:

Onder het genot van koffie/thee en een lekker stuk appelcake bij de Asperge- en Wijnboerderij, wordt het verhaal van De Santspuy met u gedeeld. Over de asperges, wijn, likeuren en de bedijfsgeschiedenis. Een verhaal over ‘de mens achter’ en ‘het gevoel’ waarmee de eigenaar hun bedrijf runnen. Daarna wandelen we op het gemak langs de wijngaard en de aspergevelden. U ziet onder meer hoe de asperges volautomatisch gesorteerd worden.

In het drukbezochte boerderijwinkeltje krijgt u een overzicht van het assortiment, smakelijke pakketjes en met aandacht gesorteerde streekprodukten.

Natuurlijk wordt er ook het een en ander geproefd en gekeurd (vanaf 18+) De huisgemaakte wijnen, likeuren, advocaat en port worden u aangeboden.

Inbegrepen:


– Organisatie event
– Rondleiding/proeverij/duur ongeveer 1,5 a 2 uur

-Vervoer per luxe touringcar

-Koffie/thee met appelcake van de streek

-Glas wijn

-Proeven van diverse likeuren, advocaat en port, alles van eigen bodem

-3 gangen aspergemenu inclusief 2 glazen wijn en koffie

Vertrek:15.00 uur. Opstapplaats Van der Valk Hotel Ridderkerk en busstation Heinenoord ( u kunt hier uw auto gratis parkeren). Verwachte thuiskomst rond 21.30 uur.

Prijs per persoon voor partners/leden bedraagt € 87,50 p.p.(exclusief de verschuldigde btw). Voor niet-leden wordt een toeslag van 25% doorberekend. Na uw aanmelding ontvangt u een factuur. Na ontvangst van de betaling is uw reservering definitief. Wees er snel bij. Er is plaats voor maximaal 55 personen.

Terug naar home