Eerste succesvolle samenwerking Business Netwerk Rijnmond en LEADS

Het Kasteel van Rhoon was afgelopen maandagavond 31 maart  vanaf 18.00 uur het decor voor een succesvolle ‘Dineren met Directeuren’. Deze volgeboekte bijeenkomst – waarin DGA’s en directeuren selectief met elkaar dineren en netwerken – werd door Business Netwerk Rijnmond samen met businessclub LEADS van Jan Dirk Stouten georganiseerd.

Een vol restaurant van het Kasteel van Rhoon van Ad Janssen werd voorafgegaan door een prima en zonnige ontvangst op het terras van deze prachtige locatie. Met een frisse en heerlijke prosecco en amuse werden alle zestig gasten ontvangen door de organisatie. Na het welkomstwoord door Steven Corijn en Jan Dirk Stouten werden alle aanwezigen naar binnen geloodst.

Met een ‘gedirigeerde’ tafelschikking kwamen de deelnemers met de verschillende tafelgenoten al snel in gesprek. Door de organisatie werden de tafelopdrachten met succes en enthousiasme uitgevoerd. In een ontspannen sfeer kregen de deelnemers de gelegenheid om een deelthema en hun organisatie onder de aandacht te brengen. Ook de tafelwisseling liep ontspannen en zorgde ervoor dat de deelnemers met zowel leden van Business Netwerk Rijnmond als LEADS in contact kwamen.  Onder het genot van een prima en heerlijk gangendiner van Ad Janssen werden diverse nieuwe verbindingen gelegd. De vele positieve reacties bleken uiteindelijk te smaken naar meer en een vervolg. Rond 22.00 uur werd de geslaagde avond met een heerlijk kopje koffie afgesloten. 

Terug naar home