Lions Club Rotterdam Host organiseert Charity Dinner voor voedselbank Rotterdam

De Lions Club Rotterdam Host, organiseert op 12 april a.s. een groots charity-diner voor 130 personen in het Rotterdams Scheepvaart & Transport College ten behoeve van de Voedselbank Rotterdam. Om deze avond tot een succes te maken (en de Voedselbank van een substantiële bijdrage te kunnen voorzien waarmee zodat nog meer lege magen gevuld kunnen worden), zijn wij nog naarstig op zoek naar en aantal sponsoren die een kleine financiële bijdrage willen leveren aan de verschillende programma onderdelen (welkomstdrankje, muziek, aankleding locatie, veiling).

Wilt u ons helpen bij het verwezenlijken van ons Goede Doel?

Surf dan snel naar onze website (http://kokenvoorvrienden.wordpress.com/sponsoren/veiling/ ) en sponsor met één simpele druk op de knop één van de nog openstaande programma onderdelen / aan te trekken veilingkavels.

Gedeeltelijke sponsoring van een onderdeel of kavel is uiteraard ook mogelijk en wordt evenzeer gewaardeerd! Als “tegenprestatie”voor uw bijdrage zal uw logo op de menukaart worden gedrukt en zal tijdens de veiling een eervolle vermelding (met logo op de beamer) plaatsvinden als sponsor van het betreffende te veilen kavel/onderdeel

Quinton Brandveiligheid b.v. heeft de afgelopen periode voor de Voedselbank alle opleidingen BHV verzorgt en een degelijk Ontruimingsplan voor deze instelling geschreven en opgesteld. Uiteraard met gesloten beurs!
Tijdens het charity-diner zal hier nog de nodige aandacht aan worden gegeven.

Wilt u na lezing van deze e-mail meteen een bijdrage storten, dat kan natuurlijk ook!
  
Maak dan over naar rekening 5856577 (ING Bank) ten name van Stichting Gulden Plan te Rotterdam* o.v.v. “Koken voor Vrienden 2014

Veel dank voor uw bijdrage!

Namens Lions Club Rotterdam Host,

Met vriendelijke groeten,

Bart de Bruin
Sales Manager
Quinton Brandveiligheid b.v.

Terug naar home