Business Centre Nederland opnieuw uitgeroepen tot beste trainingslocatie

Business Centre Nederland (BCN) heeft in de in de categorie ‘training- en vergaderlocaties’ de meeste stemmen gehaald en is daarmee opnieuw uitgeroepen tot beste trainingslocatie! Prijswinnaars in de andere categorieën zijn onder andere: Landgoed ISVW, Hotel Papendal, Golden Tulip Epe en Kontakt der Kontinenten.
De afgelopen maanden kon gestemd worden op 25 genomineerden voor Beste Trainingslocatie. Dit leverde 5 winnaars in diverse categorieën op. Van deze winnaars ging BCN er vervolgens overtuigend (met 34% van het totaal aantal stemmen) met de eindoverwinning vandoor. BCN is daarmee overall verkozen tot de beste trainingslocatie van 2013! De locaties werden beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. De uitreiking is een initiatief van het vaktijdschrift Meetings, onderdeel van het Meetings Business Event op Landgoed Zonheuvel te Doorn. 

Rapport vakjury

Volgens het rapport van de vakjury is de keuze gebaseerd op een buitengewoon hoog aantal stemmen en hoge waardering door de gasten van BCN. BCN werd vooral geprezen vanwege het duurzaamheidsbeleid, het activiteitenaanbod en het totaal aan faciliteiten.


Business Centre Nederland

BCN, met locaties in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, beschikt over ruim 100 moderne vergaderruimtes. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 160 personen en voorzien van moderne presentatiemiddelen. De locaties zijn centraal gelegen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Meer informatie vindt u op www.bcn.nl.

Terug naar home