Samenwerking JD Stouten en Business Netwerk Rijnmond tijdens Dineren met Directeuren

Het succesvolle concept van Business Netwerk Rijnmond ‘Dineren met Directeuren’ wordt op 31 maart 2014 voor een eerste keer georganiseerd in samenwerking met LEADS van Jan Dirk Stouten, ondernemer en o.a. werkzaam als verslaggever van TV Rijnmond. Op de prachtige locatie van Het Kasteel van Rhoon van Ad Janssen zullen beide organisaties voor de eerste keer gezamenlijk optrekken.

Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond vindt het een aanvulling:”Het gaat er in ons zakenplatform om dat we waarde bieden aan onze partners en leden. Door deze editie gezamenlijk met LEADS op te pakken, laten wij onze partners en leden in contact komen met nieuwe interessante – beslissingsbevoegde – ondernemers. En dat is vernieuwend en dus van belang.” 

Ook Jan Dirk Stouten ziet het als een voordeel: “We hebben beide een uitgebreid en interessant netwerk, dus dan is het ook van waarde voor beide partijen om deze met regelmaat met elkaar te delen. Daar staan wij open voor, zeker met een succesvol concept als ‘Dineren met Directeuren’. Daarbij is het alleen maar waardevol als we dit ook nog eens op een prachtige locatie zoals Het Kasteel van Rhoon doen. Het beloofd dan zeker ook een topavond te worden.

Meer informatie en aanmelden voor ‘Dineren met Directeuren’ zie HIER!

Terug naar home