Volgeboekte Winterlunch 2014 i.s.m. Olympia geslaagd

Afgelopen donderdag 27 februari was Van der Valk Hotel Ridderkerk het toneel voor ruim honderd partners en leden van Business Netwerk Rijnmond om gezamenlijk tijdens een bijeenkomst de lunch te nuttigen. De netwerklunch werd in samenwerking met Olympia Uitzendbureau georganiseerd. Vanaf 12.00 uur werden de aanwezigen ontvangen met een gezond welkomstdrankje.

Nadat de aanwezigen de gelegenheid hadden gehad bekende en nieuwe relaties te begroeten namen de deelnemers plaats aan de prachtig opgemaakte tafels. Van der Valk Hotel Ridderkerk toonde zich wederom een uitstekende gastheer en had speciaal voor deze gelegenheid de lunch voorbereid. Na het welkom door Business Netwerk Rijnmond gaf Frances Pas van Olympia Uitzendbureau een boeiende maar zeker ook ogen opende toelichting op menige komende wettelijke veranderingen op het gebied van arbeidswetgeving (waaronder Wet Werk en Zekerheid). Aangevuld met een interactieve discussie door de zaal, werd het menige aanwezigen duidelijk dat het noodzaak is om zich nader te gaan verdiepen in de komende wetswijzigingen. Het delen van de kennis en de daardoor opgeleefde discussie werd door de aanwezigen zeer op prijs gesteld. Door de discussie werd het duidelijk dat de kennis omtrent de komende wetswijzigingen binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond breed aanwezig is. Naast Olympia deelden leden zoals Sorensen Weijers &Co, Justion Advocaten, Nouveau Consultancy en Verander Verzuim hun kennis op diverse deelgebieden.

Vervolgens was er voldoende gelegenheid om met de aanwezigen te netwerken en van gedachten te wisselen. Om 14.00 uur werd de bijeenkomst afgesloten, zodat iedereen wederom aan de slag kon gaan.

Business Netwerk Rijnmond dankt Olympia Uitzendbureau voor de presentatie. Ook het gastvrije en prima ontvangst van Van der Valk Ridderkerk werd wederom prima gewaardeerd. Kortom, een geslaagde afsluiting van de winter. Op naar het voorjaar!

Bedrijfsgegevens Olympia Uitzendbureau:

Olympia Uitzendbureau Rotterdam

T.a.v. mevrouw Frances Pas
Laan op Zuid 207
3072 DB  Rotterdam

Tel.: 010-2900587
Email: rotterdam.laanopzuid@olympia.nl
Website: www.olympia.nl

Terug naar home