ZANO Spring Summer 2014!

ZANO – partner van Business Netwerk Rijnmond – timmert ook dit jaar weer verder aan de weg! De eerste ZANO maatwerk stoffencollecties zijn weer binnen! ZANO Spring Summer 2014 is begonnen! Dit jaar heeft ZANO naast de bekende classics een brede collectie aan gekleurde zomerstoffen. Een mix van cashmere, linnen en zijde, zowel in felle kleuren als het Napolitaans blauw alsook in de pastelkleuren die dit seizoen de straten van Florence sierden tijdens de beroemde beurs voor sartoriale mode, de Pitti Uomo.

Ontwikkelingen bij ZANO

Na Rotterdam en Arnhem is vorige maand in Tiel een ZANO showroom geopend. De locatie en routebeschrijving vindt u op onze website. Ook in Tiel werken wij wederom op afspraak en staat het leveren van kwalitatief hoogwaardig maatwerk op een makkelijk bereikbare locatie centraal.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij ZANO. Wij delen hier beelden van nieuwe stoffen en designopties, van inspirerende ‘street style’ beelden van de klassieke sartoriale mode en van momenten achter de schermen en in de showrooms van ZANO. Wij zijn zeer blij met de ruim 3000 likes en alle posts en shares. Like ons en deel je ervaringen en meningen over nieuwe artikelen en stoffen en trends.

Ga HIER naar de website van ZANO…
GA HIER naar de facebookpagina van ZANO…

ZANO
Escudostraat 2
2991 XV  Barendrecht

Tel: 010-4971140
E-mail: info@zano.nl
Website: www.zano.nl

Terug naar home