Romar AV BV viert officiele opening op 1 oktober 2013

Na ruim zes jaar met veel plezier op de Ebweg 63 gehuisvest te zijn geweest, heeft lid Romar AV BV uit Barendrecht de keuze gemaakt om te gaan verhuizen naar de Ebweg 32-34 in Barendrecht. Directeur Annemieke Casteelen nodigt dan ook alle relaties uit om op 1 oktober van 16:00 – 21:00 uur een kijkje te komen nemen tijdens de officiele opening.
Casteelen hierover: “We hebben enerverende jaren meegemaakt, maar wij kunnen nu met trots vermelden dat wij door de grote groei die wij momenteel meemaken genoodzaakt zijn om een groter pand te betrekken.Wij zijn recent verhuisd en werken nu met veel vanuit deze lokatie. Aan de showroom wordt nog hard gewerkt. Hierin zullen weer de nieuwste ontwikkelingen te zien zijn. Ook de programmatuur heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt en dit zal ook in ons nieuwe pand te zien zijn.”
Op 1 oktober 2013 wordt er voor relaties een speciale open dag georganiseerd waar ook de partners, members en relaties van Business Netwerk Rijnmond van harte welkom zijn. Er worden van 16.00 tot 21.00 speciale lichtshows gehouden en diverse korte workshops. Ook heeft u volop gelegenheid om tijdens de opening nader kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers en kunt onder het genot van een hapje en een drankje informeel netwerken met de medeaanwezigen.
U kunt zich hiervoor aanmelden door uw aanmelding en n.a.w. gegevens te sturen naar info@romarled.com 

Over Romar
Romar – gevestigd in Barendrecht – heeft zich  gespecialiseerd in LED verlichting en het neerzetten van een compleet concept. Wij werken op projectmatige basis, dat wil zeggen, Romar neemt alles uit handen, van het begin tot het eind. Ongeacht of het nu om een enkele ruimte, een compleet bedrijfspand, kleur of witte LED verlichting gaat. Wij geven adviezen, verzorgen het ontwerp en geven de klant op transparante wijze inzicht in het proces van LED verlichting. Het liefst met een zo verrassend mogelijk resultaat.
Romar AV BV
LED’S DESIGN EXPERIENCE
Ebweg 63
2991 LS Barendrecht
T 0031 (0) 180 647 451
F 0031 (0) 180 647 706
Mail: info@romarled.com
Website: www.romarled.com
Terug naar home