Business Beach Netwerk Event 2013 voor herhaling vatbaar!

Met een selectieve groep van 50 partners en leden van Business Netwerk Rijnmond was het op 2 juli jl een geslaagde, speciale Business Beach Netwerk Event bij partner Beachclub SAND te Hoek van Holland. 

Het weer zat mee en de genodigden kwamen één voor één zo tussen 16.00 en 17.00 uur binnen druppelen, waar men ontvangen werd met een prosecco en warme hapjes. Beachclub SAND eigenaar Saskia Post-van Dorp had haar prachtige locatie beschikbaar gesteld voor deze bijzondere bijeenkomst.
De deelnemers aan het event werden in twee delen opgesplitst. Naast voldoende gelegenheid tot informeel netwerken met elkaar ging de ene groep aan de slag met speeddaten en de andere groep met de speciale – interactieve- presentatie van jurist mr. R. de Groot die voor de deelnemers een real-life strafcase behandelde. De aanwezigen dienden op basis van de feiten in groepjes de strafmaat te bepalen. De groep die het dichtst bij de uiteindelijk verkregen strafmaat zat, werd beloond met een leuke prijs.
Er werd nog lang over nagepraat en de deelnemers kijken dan ook terug op een geslaagde bijeenkomst die zeker voor herhaling vatbaar is!

Over Beachclub SAND
Beachclub SAND in Hoek van Holland ligt midden in de duinen aan de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Een bijzondere locatie in Long Island sfeer voor een romantisch diner voor twee of meer. Op de verschillende terrassen is het goed toeven.
Beachclub  SAND 
Zeekant 125
3151 HW Hoek van Holland
Telefoon:023 – 547 04 96 (maandag tot zaterdag, tijdens kantooruren) 
Telefoon:0174-382503 (zondag)
Fax: 023-5470530
Email: info@postverkadegroep.nl
Website: www.postverkadegroep.nl
Terug naar home