Hagero nieuwe partner

Hagero – actief in het verzorgen van documentenstromen binnen organisaties – is vanaf heden partner geworden van Business Netwerk Rijnmond. Het bedrijf dat gevestigd is in Barendrecht, is overeengekomen om vanaf heden het bestaande membership om te zetten in een partnership. 
Eigenaar Hans de Zeeuw: “Het gebied Rijnmond is voor ons een belangrijk speergebied. We zijn bezig om in dit gebied onze naam en kunde nog steviger neer te zetten. Het partnership bij Business Netwerk Rijnmond is hiervoor een prima invulling.”
Directeur Steven Corijn is verheugd met de toetreding van Hagero als partner. “Hagero is net zoals Business Netwerk Rijnmond een organisatie wat stevig aan de weg timmert en alleen maar vooruit wilt. Het bedrijf durft te investeren in mensen en verbindingen, waardoor het bedrijf op termijn alleen maar interessanter wordt. Wij kunnen daar als zakenplatform een handje in helpen. En dat doen we graag.”

Over Hagero

Hagero is met haar 50 man tellende organisatie specialist in het verzorgen en beheren van de  complete documentenstroom binnen een organisatie. MFP machines (multifunctionele printers) en beheersystemen vormen de basis. Met de juiste en vaak zelf ontwikkelde software oplossingen worden die machines en systemen op afstand beheerd en geanalyseerd. Dat scheelt heel wat in het werk en vooral: verlaagt uw printkosten!

   
Foto: Marjan van Berkel en Hans de Zeeuw 
Dat is het streven van Hagero: ontzorgen en besparen. Het werk uit uw handen nemen en zorgen dat uw printkosten drastisch omlaag gaan, want een afdruk hoeft niet meer te kosten dan de hoeveelheid toner die geprint wordt.Dat realiseert Hagero met een optimale combinatie tussen mens, machine en mogelijkheden. Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden maar zorgen voor oplossingen zoals het nodige beheer en onderhoud in eigen hand nemen. Hagero neemt de verantwoording voor prijs én kwaliteit van uw documentenbeheer.
Bedrijfsgegevens:
Hagero
Zeemanstraat 79
2991 XR Barendrecht
Telefoon: 088 – 900 73 00
E-mail: info@hagero.nl
Website: www.hagero.nl
Terug naar home