Geslaagde editie ‘Dineren met Directeuren’

Afgelopen maandag 17 juni was het alweer tijd voor de vijfde editie van ‘Dineren met Directeuren’. Deze keer waren we te gast bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk. 

Gastheer Freek van der Valk en zijn team hadden wederom alles uit de kast gehaald om de aanwezigen het naar de zin te maken. En dat lukte. Bij aankomst werden de deelnemers ontvangen met een frisse prosecco en een warme hap.
Na de formele aftrap door regio-directeur Steven Corijn werd het diner ingezet. Alle deelnemers hadden bij de tafeldekking een korte 1-minuutsopdracht gekregen. Deze opdracht werd in gedeelten tussen de gangen van het menu door de deelnemers uitgevoerd. Met een korte pitch en een antwoord op een kennisvraag die met het aanwezige publiek gedeeld diende te worden, werden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om zichzelf kort te presenteren. Op een ontspannen wijze kwamen de deelnemers op deze wijze meer van elkaar te weten.
Het uitstekende voedsel vanuit Van der Valk Hotel Ridderkerk werd uiteindelijk gezamenlijk afgesloten op het prachtige terras van deze vestiging. Het aangename weer maakte dit uiteraard mogelijk.
Gezien de vele positieve reacties blikken we weer terug op een geslaagde editie. De volgende editie staat gepland op 7 oktober 2013
Terug naar home