Securitas neemt beveilingscontracten van ISS Facility Services Nederland over

Securitas Nederland neemt de beveiligingscontracten van ISS Facility Services Nederland over. Het betreft ruim 800 medewerkers die onderdeel worden van Securitas.

Met de overname verbetert Securitas de landelijke dekking van haar mobiele surveillance. De mobiele surveillanten verzorgen onder meer 24/7 alarmopvolging bij meldingen en surveillance-, brand- en sluitrondes. 
Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: ‘De overname van de beveiligingscontracten van ISS vergroot onze landelijke dekking van mobiele surveillance aanzienlijk. Daarnaast versterkt deze overname onze organisatie in het creëren van de optimale veiligheidsoplossingen voor onze klanten. We zijn dan ook blij met deze ontwikkeling.’
Maarten van Engeland, algemeen directeur ISS Nederland legt uit: ‘In Nederland heeft ISS veel succes met het verkopen en leveren van Integrated Facility Services (IFS) concepten. Beveiliging is een belangrijk onderdeel van dit concept. Door middel van de samenwerking met Securitas kunnen wij ons IFS succes uitbouwen en zelfs versnellen.’

Integratie medewerkers en klanten
De feitelijke integratie van medewerkers en klanten vindt pas plaats als de overname goedgekeurd is door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) welke begin juli verwacht wordt. Hierna is de overname juridisch een feit. De afronding van het integratieproces van klanten en medewerkers vindt naar verwachting plaats in september.

Bron: www.securitas.nl
Terug naar home