Lid RSM Tempelman houdt seminar “Uw positie als DGA”

Lid RSM Tempelman nodigt alle partners, leden en relaties uit op donderdag 20 juni vanaf 16.00 uur voor de gratis en korte seminar “Uw positie als DGA”. De bijeenkomst vindt plaats op de kantoorlocatie van RSM Tempelman aan de Jacques Dutilhweg 471a te Rotterdam.

Als directeur-grootaandeelhouder bent u in verschillende hoedanigheden aan uw B.V. verbonden. Zo bent u niet alleen bestuurder en aandeelhouder, maar ook werkgever, werknemer, debiteur en/of crediteur, pensioengerechtigde en in de toekomst erflater. Elke rol heeft haar eigen fiscale regels en mogelijkheden. 

Is uw beloningsstructuur uit de B.V. optimaal? Is de B.V. fiscaal gezien voor u nog wel de juiste rechtsvorm? Is uw huidige ondernemingsstructuur vanuit het oogpunt van overdracht, opvolging of beëindiging fiscaal gezien de juiste? Hebt u uw pensioen goed geregeld? Lenen van en aan de BV, waar moet u op letten?
Op donderdag 20 juni a.s. organiseren wij een seminar waarin wij o.a. op bovenstaande vragen ingaan en waarvoor wij u graag uitnodigen. 

Programma

16.00 uur          Ontvangst met koffie / thee
16.15 uur          Start seminar
17.45 uur          Afsluiting met een borrelhapje en drankje en gelegenheid tot netwerken

Datum en locatie

Donderdag 20 juni 2013 aan de Jacques Dutilhweg 471a te Rotterdam. 
*)Voor wie bestemd?

Het seminar is bedoeld voor DGA’s en zijn/haar ‘financiële rechterhand’. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een introducé mee te nemen, uiteraard passend in de doelgroep. 
Kosten
Deelname aan het seminar is voor u en uw eventuele introducé kosteloos.
Inschrijven

Zie hier inschrijfformulier…
Inschrijven doet u vóór 10 juni door het inschrijfformulier te faxen naar (010) 455 97 93 of te mailen naar claudia.lakens@rsmtempelman.nl.
*) Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kiezen wij voor een andere locatie in Rotterdam.
Terug naar home