Voorjaarslunch 2013 in het teken van de zon!

Vol is vol en dat was het ook afgelopen maandag 22 april bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het betekende dan ook vanaf 12.00 uur gezellig aanschuiven bij een geslaagde Voorjaarslunch 2013 dat i.s.m. MKB Cursus & Training georganiseerd werd speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond. 

De behoefte richting voorjaar was duidelijk zichtbaar en werd gelukkig dan ook vergezeld van een uitstekend zonnetje. En daar hadden de partners en leden van Business Netwerk Rijnmond wel oren naar. Hotel Van der Valk Ridderkerk haalde met succes alles uit de kast om alle gasten het naar de zin te maken.

In een uitstekende, informele ambiance werd er gezamenlijk gebruik gemaakt van de prima, verzorgde lunch van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Tijdens de lunch zorgde MKB Cursus & Training voor een luchtige toelichting over de activiteiten en trends en ontwikkelingen in de markt van opleidingen. Directeur George Bel had zich goed voorbereid en zorgde voor een duidelijke toelichting. 
De Voorjaarslunch 2013 i.s.m. MKB Cursus & Training was vooral bedoeld om voor partners en leden de aftrap van het voorjaar te geven. Er was dan ook volop gelegenheid om uitvoerig met alle aanwezigen te netwerken. Om 14.00 uur werd de bijeenkomst afgesloten.

Meer informatie over MKB Cursus & Training? Ga HIER naar de website!
Terug naar home