Ortec Finance winnaar Ondernemersprijs Rotterdam 2012

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking in het Beurs/WTC Rotterdam is op maandagavond 4 maart 2013 het bedrijf Ortec Finance uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Rotterdam 2012.

Ondernemers Ton van Welie en Guus Boender ontvingen de prestigieuze prijs uit handen van Jos van der Vegt, voorzitter Kamer van Koophandel Rotterdam. Ortec Finance liet daarmee de andere genomineerde bedrijven Neele Logistics en ROGAM achter zich. De ondernemersprijs wordt jaarlijks georganiseerd om succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers te zetten.
Ortec Finance is door de vakjury uitgeroepen tot winnaar, omdat het bedrijf zowel in letterlijke als figuurlijke zin grensverleggend, succesvol en onderscheidend ondernemerschap toont. Ortec Finance beschikt over een indrukwekkend internationaal relatienetwerk. Met gebruiksvriendelijke software en professionele advisering helpt het bedrijf grote vermogensbeheerders bij verantwoord risicobeheer.In een van de interviews vertelde Van Welie dat bijvoorbeeld Ortec in Zuid Korea diensten verleend voor het grootste pensioenfonds van dat land.
Vakjury lovend
De vakjury sprak zich ook lovend uit over de efficiënte en effectieve wijze waarop de organisatie zich heeft ingericht. ‘Deze excellente onderneming is op significante wijze dé internationale autoriteit op het gebied van wiskundige rekenmodellen. Ortec Finance is een boegbeeld van de Rotterdamse economie. Een bedrijf dat soms teveel in de luwte opereert, maar wat het verdient om in de schijnwerpers te staan!’ 
Trots namen ondernemers Ton van Welie en Guus Boender de prijs in ontvangst. Van Welie zei de prijs op te dragen aan alle medewerkers. ‘Zij hebben passie voor hun werk, maar worstelen nog wel eens om aan familie en vrienden uit te leggen wat het werk precies inhoudt. Nu kunnen ze in ieder geval zeggen dat ze werken bij de winnaar van de Ondernemersprijs. Persoonlijk ben ik natuurlijk apetrots dat ik de prijs in ontvangst mag nemen. We zijn voortgekomen uit Erasmus, we krijgen wereldwijd respect en deze prijs is een waardering voor jaren bikkelhard werken’, aldus Ton van Welie.
Bron: Dichtbij.nl
Terug naar home