BCN uitgeroepen tot Beste Trainings- én Vergaderlocatie van 2012!

Partner Business Centre Nederland (BCN) heeft in de categorie ‘congres- en vergadercentra’ de meeste stemmen gehaald en is daarmee uitgeroepen tot beste trainingslocatie van 2012! 

Prijswinnaars in de andere categorieën zijn onder andere: De Efteling, Golden Tulip Amersfoort, Postilllon Hotel Utrecht Bunnik, Hotel Hilton The Hague en Kasteel Keukenhof. 
                   
    Commercieel manager BCN Janneke Kruithof
Hiernaast heeft de vakjury BCN aangewezen tot winnaar van alle categorieën. BCN is daarmee overall de beste trainingslocatie van 2012!De locaties werden beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. De award is een initiatief van de tijdschriften Conference & Event en Meetings, Events & Feestelijk Zakendoen en is onderdeel van het Meetings Business Event.Rapport vakjury
Volgens het rapport van de vakjury is de keuze gebaseerd op een buitengewoon hoog aantal stemmen en hoge waardering door de gasten van BCN. Het feit dat BCN op alle onderdelen en alle locaties hoog scoort heeft veel indruk gemaakt op de jury, waarbij vooral de gastvrijheid en uitstekende catering hoog werd geprezen.Vergaderlocatie van het jaar

In december 2012 heeft BCN ook de award mogen ontvangen van ‘Vergaderlocatie van het jaar’ in de categorie: Stadslocatie. Ook hier werden meer dan 100 locaties beoordeeld op verschillende criteria. In de categorie ‘groene locatie’ viel Golden Tulip Doorwerth Arnhem in de prijzen en in de categorie ‘strandlocatie’ nam Hotel Zuiderduin uit Egmond aan Zee de award mee naar huis.
Over Business Centre Nederland
BCN, met locaties in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, beschikt over ruim 100 moderne vergaderruimtes. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 180 personen en voorzien van moderne presentatiemiddelen. De locaties zijn centraal gelegen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Meer informatie vindt u HIER! 
Terug naar home