Nieuw initiatief van Leendert Hoogvliet: Passionate People

Ondernemer Leendert Hoogvliet is onlangs een nieuw initiatief gestart. Met Passionate People roept hij februari (nationaal) uit tot: ‘De maand van de passie, interesse en carriere. Een korte toelichting: 

STREEFKERK Heeft u het nog wel echt naar uw zin in uw huidige baan, beroep of werk? Hoe vaak stelt u zich deze vraag eigenlijk? Waarschijnlijk zelden of nooit. De meeste mensen hobbelen jaar in jaar uit maar door als het om hun werk gaat. Indien u deze vraag niet volmondig met ‘ja’ beantwoord, dan is het eigenlijk al tijd omstappen te (gaan) ondernemen.

Er zijn teveel werkende mensen die bij een bepaalde baas of bedrijf ‘zijn blijven hangen’, om diverse redenen. En die dus eigenlijk best iets anders zouden willen. En dat ook zeker zouden kunnen. Deze onderbenutting is zonde: niet alleen voor die mensen zelf maar ook voor onze samenleving.

PassionatePeopleintroduceert een collectief bezinnings- en bewust-wordingsmoment om stil te staan bij wat u doet en om na te denken over ander werk of een ander beroep: ‘De maand van de passie, interesse en carrière-switch’.

Vroeg of laat komt deze principiële vraag in eenieders werkzame leven naar boven: ga ik door met waar ik mee bezig ben of ga ik wat anders doen? U doet er goed aan, serieus naar uw ‘innerlijke kompas, stem of gevoel’ te luisteren zodat u tijdig in kunt grijpen of tijdig bij kunt sturen. Gaat u door op de ingeslagen weg, of verzet u de bakens of gooit u het roer zelfs 180 graden om? Wat u ook doet, of wil gaan doen, doe het in ieder geval bewust en weloverwogen.

Voorkom dat u verslapt of inslaapt, voorkom dat u ontslagen wordt, voorkom dat u uitgeblust raakt of een burn-out krijgt. Laatstgenoemde 40.000 werkende diehards kosten de belastingbetaler 2 miljard euro aan ziektekosten op een totaal van 11 miljard Kom in actie, er is (nog) meer dan genoeg te doen in Nederland. Verruim uw blik en horizon!

Voorkom dat u bij een loopbaanbegeleidings-, outplacement- of re-ïntegratie-bureau terecht komt. Des te eerder u de regie over uw loopbaan (weer) in eigen hand neemt des te beter. Jaag uw echte droom na: wat vindt u echt leuk om te doen? Wat is uw interesse? Wat is uw passie?

Als iedereen die wat anders wil of aan een andere uitdaging toe is daar ook daadwerkelijk voor uitkomt dan ontstaat er een zekere dynamiek en een maatschappelijke beweging die weleens onverwacht groot zal blijken te zijn. Al deze mensen zijn zeer interessant voor bedrijven en organisaties. Zij zoeken naar goed en gemotiveerd personeel. En u bent immers intrinsiek gemotiveerd.

PassionatePeopleis bedoeld voor alle mensen die:

– iets anders willen,
– aan een nieuwe uitdaging toe zijn,
– willen veranderen van baan, beroep bedrijf,
– niet stil willen staan,
– willen werken,willen leren,willen groeien,
– willen doen waar ze goed in zijn,
– willen doen waar hun passie / hart ligt,
– willen doen wat hun interesse heeft.

Kortom voor iedereen die (weer) het best uit zichzelf wil halen en wil genieten van en stralen op zijn of haar werk. MetPassionatePeoplehelpt en begeleid u in het proces en zoektocht naar uw nieuwe (droom)baan. Passionate People heeft een groot netwerk en is een online platform. Samen zorgen we voor duurzame arbeidsmarktrelaties!

Meer info:

Leendert Hoogvliet

p/a Kerklaan 

42959 BR Streefkerk

06-25097756

passionatepeople@hotmail.nl

 

Terug naar home