OP ZOEK NAAR NEW BUSINESS?

Het creëren en onderhouden van een interactief zakenplatform voor directeuren en bestuurders ter bevordering van een regionaal en onderlinge economische stimulans. Business Netwerk Rijnmond (BNR) faciliteert een interactief zakenplatform voor bedrijven vanaf 10 medewerkers waar directeuren en bestuurders zich sterk kunnen profileren in binnen het netwerk en de regio.

Meer over ons

KOMEND EVENT

Locatie: Breitling Boutique Rotterdam
Adres: Meent 68
3011 JM Rotterdam
Tijd: Vanaf 18.00 uur (netwerkborrel + diner)
Datum: 08/06/2023
Prijs: Voor partners & leden van Business Netwerk Rijnmond
NU INSCHRIJVEN!

Partner in the picture

Lees meer
NIEUWS

Pieter van den Herik opvolger van Aad de Vries bij partner SERIS

Tijdens de laatste editie van Dineren met Directeuren bij LKKR bij Ad van Ad Janssen, gaf partner Aad de Vries uit naam van Seris Security – partner van Business Netwerk… Bekijk Artikel

Lees meer
NIEUWS

Netwerkbijeenkomst Business Netwerk Rijnmond op 8 juni i.s.m. Breitling Boutique Rotterdam en Schaap en Citroen (Rotterdam)

Let op: netwerkborrel + diner tijdens exclusieve avond bij Breitling & Schaap en Citroen Juweliers Rotterdam op 8 juni   Op donderdag 8 juni 2023 organiseert Business Netwerk Rijnmond (BNR)… Bekijk Artikel

Lees meer

ONZE PARTNERS

Als Partner bestaan er verschillende manieren om van alle mogelijkheden van ons Zakenplatform te profiteren. Partners krijgen, naast een logo op de website en in onze nieuwsbrief uitnodigingen voor diverse evenementen en de exclusieve Partnerbijeenkomsten die door ons georganiseerd worden. Verder kunnen Partners ook kosteloos exposure verkrijgen via onze nieuwsbrief, website en social media.
Maar er is meer.

Bekijk alle partners