VOLGEBOEKT: ‘Duurzaam Dineren met Directeuren’ op donderdag 17 oktober vanaf 17.00 uur

VOLGEBOEKT: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk via de website. Voor vragen/opmerking gelieve contact op te nemen met Leonard van Spronsen via 06-5437362 of via de e-mail info@businessnetwerkhaaglanden.nl     

 

Op donderdag 17 oktober organiseert Business Netwerk Haaglanden (BNH) – in samenwerking met ROC Mondriaan, de Rabobank Regio Den Haag en topkok Niven Kunz – het unieke ‘Duurzaam Dineren met Directeuren’ in het Invitez – The Hague Hospitality Experience Centre (ROC Mondriaan) aan de Kon. Marialaan 9, 2595 GA te Den Haag.

 

Een speciaal netwerkdiner met alléén tafels met DGA’s en directeuren vanuit het BNH-netwerk (aanmelding is verplicht) met een verzorgd acht-gangen diner door chef-kok  Niven Kunz met als thema ‘duurzaam ondernemen’. Een thema wat de gemoederen bezighoudt onder ondernemers en de komende jaren naar verwachting alleen maar méér impact zal hebben in het bedrijfsleven. Hoe mooi is het dan ook dat diverse studenten van ROC Mondriaan acte de présence zullen geven en onderdeel zijn van het programma. Jong geleerd is oud gedaan, waarbij er een passende koppeling tussen ondernemerschap en onderwijs gemaakt wordt!

 

Het diner wordt speciaal bereid door de befaamde chef-kok Niven Kunz die samen met zijn vrouw eigenaar is van Restaurant Triptygue in Wateringen. Kunz is een Nederlandse chef-kok die in twee verschillende restaurants een Michelinster kreeg voor zijn werk als kok. Duurzame producten en groente spelen de hoofdrol; zo ook deze avond. Harry Wientjens, directeur van BNH-partner Rabobank  Regio Den Haag, geeft zijn visie over de betekenis van duurzaam ondernemerschap ter ondersteuning aan de aanwezige DGA’s en directeuren.

 

Foto: Chef-kok Niven Kunz (r) van Restaurant Triptyque hier samen met zijn vrouw Virginie is op 17 oktober gastkok tijdens ‘Duurzaam Dineren met Directeuren’ van BNH

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

17.00 uur: Inloop en ontvangst

17.45 uur: Aan tafel!

18.00 uur: Aankondiging avond door twee studenten ROC Mondriaan inclusief hun betekenis van duurzaamheid.

18.05 uur: Aansluitend welkomstwoord door Hans Schutte (bestuursvoorzitter ROC Mondriaan) en Leonard van Spronsen (BNH).

18.15 uur: Twee gangen van het diner

18.30 uur: Korte diepgang van Harry Wientjens (directeur Rabobank regio Den Haag) en de betekenis/ondersteuning voor de ondernemer op het gebied van duurzaamheid).

19.00 uur: Vervolg twee gangen

19.30 uur: Interview Jacqueline van der Zwan (Schooldirecteur International Hotel and Management School) en chef-kok Niven Kunz

19.45 uur: Wisseling van tafelschikking

20.00 uur: Vervolg

20.30 uur: Rondgang microfoon vragen aan ondernemers

20.45 uur: Nagerecht en koffie

21.15 uur: Einde programma en slotwoord Harry de Bruijn

21.30 uur: Einde avond

 

LET OP: er is plaats voor MAXIMAAL 75 personen.

 

Deze editie is speciaal voor partners en premium/kring leden (alleen DGA’s en directie) van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Aanmelden is verplicht. Zonder bewijs van inschrijving is het niet mogelijk om deze bijeenkomst bij te wonen.

 

Indien u zich aanmeldt, verwachten wij dat u aanwezig zult zijn. Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan stellen we het op prijs dit dan z.s.m. te laten weten, zodat we mogelijk een persoon op de wachtlijst alsnog kunnen toelaten. Wij verwachten uw medewerking hierin. Indien er sprake is van een no-show, dan behouden wij het recht de kosten ervan bij u in rekening te brengen.

 

 

 

 

Voor vragen/opmerkingen bel Leonard van Spronsen 06-54373627