Netwerk Bowling Cup dit jaar prooi voor Danny Schoorel

Tijdens een spannende finale bij DOK99 gisterenavond tijdens de Netwerk Bowling Challenge 2024 was het uiteindelijk Danny Schoorel van Proton Engineering die de cup mee naar huis mocht nemen. Schoorel schudde tijdens de finale Leo van den Nouweland (Hoornwijckgroep), Michiel Ceha (Kasterop), Freddy van den Bergh (Eye-C) en Mike Vonk (Gastro Unique) van zich af.

Monique Delfgaauw en haar team hadden het gisterenavond weer goed geregeld om de ruim 100 aanwezig te voorzien van bowling- en netwerkactiviteiten.

Foto: een stralende Danny Schoorel, winnaar van de Netwerk Bowling Cup 2024 tussen Marjan van Berkel, Leonard van Spronsen, Steven Corijn en Albert Besuyen

Een spannende strijd dus in DOK99 te Rotterdam waar leden van BNH, BNR, BND en BNZ streden om de felbegeerde cup. ‘Altijd leuk en gezellig om de groep te ontvangen’, aldus Monique Delfgaauw.

Met de gezelligheid, een heerlijk buffet en hapjes en drankjes werd na de finale nog een afzakkertje gedronken, waarna wederom teruggekeken kan worden op een geslaagde netwerkavond.

De foto’s zijn binnenkort te bewonderen op de sites!

Terug naar home