M.N. Daktotaal óók nieuw premium lid van BNH

Het mooie van een sterk netwerk is vooral ook dat naast vele ervaren ondernemers ook steeds meer jonge ondernemers de weg naar Business Netwerk Haaglanden (BNH) weten te vinden. Zo ook de jonge ondernemer Noel van Beek, die de afgelopen jaren vooral samen met zijn vader hard in de operatie heeft gewerkt. Stapsgewijs bouwt hij het dakdekkersbedrijf M.N. Daktotaal uit en daar past aansluiting bij BNH uitstekend bij. ‘Ik vind het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en het netwerk te delen. Daarbij vind ik de mix van ervaren en jonge ondernemers krachtig, waardoor iedereen er beter van wordt. Ik sluit me dan ook graag bij BNH aan’, aldus Van Beek. Welkom Noel!

Noel van Beek staat pas aan de vooravond van zijn ondernemersloopbaan: ‘Samen met mijn vader staan we nu waar we staan. Maar ik heb nog flinke groeiplannen en vind het belangrijk om de komende jaren ons bedrijf verder te ontwikkelen tot een nog mooier bedrijf. We hebben een goede en stabiele ploeg vakmensen om ons heen verzameld en nu is het tijd om ook als ondernemer verder te groeien. Aansluiting bij een enthousiaste club als BNH past daar uitstekend in. Ik was tijdens het Netwerk Bowling Event al aanwezig en ik voelde me al snel thuis’, vertelt de 25 jarige Van Beek die afgelopen voorjaar ook nog een lunchroom ‘Bij Mama’ aan het Kleine Loo in Den Haag opende. Uiteraard met een knipoog naar zijn ouders.

Foto: de jonge ondernemer Noel van Beek, eigenaar van M.N. Daktotaal BV, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

Leonard van Spronsen van BNH ziet ook de voordelen van jonge ondernemers in het BNH-netwerk. Van Spronsen: ‘Jonge ondernemers brengen altijd een nieuw elan, zijn enthousiast en gaan er helemaal voor. Een mooi trend om de mix verder te ontwikkelen tussen ervaring en jong ondernemerschap. Dat past prima binnen onze club en maakt het netwerk alleen maar sterker’.

Meer weten over M.N. Daktotaal BV of Noel van Beek? Ga naar www.mndaktotaal.nl of maak kennis met Noel van Beek komende donderdag 17 oktober tijdens het ‘Duurzaam Dineren met Directeuren’ bij ROC Mondriaan.

#netwerk #nieuwpremiumlid #jongegeneratie #haaglanden

M.N. Daktotaal BV | Westvlieteg 65F | 2495 AA Den Haag | E-mail: info@mndaktotaal.nl

Terug naar home