JKuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf versterkt BNH netwerk als nieuw premium lid

‘Passie en vakmanschap zijn bij ons doorslaggevende elementen waarom klanten bij ons terug komen’, verklaart ondernemer Jorden Kuijper van Schilders- en Onderhoudsbedrijf JKuijper uit Nootdorp. ‘We hebben al veel positieve verhalen gehoord over Business Netwerk Haaglanden (BNH), dus we sluiten graag aan in dit uitgebreide netwerk. Ook hier kunnen we kennis, maar zeker ook netwerk met elkaar delen’, aldus Kuijper enthousiast. Welkom Jorden!

JKuijper heeft ruime ervaring in de schilders- en onderhoudsbranche, voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels werkt Kuijper al met ruim dertig personen. Jorden Kuijper hierover: ‘Van schilders tot stucadoors, voor kleine en grote projecten. We hebben een uitgebreid dienstenpakket. Indien nodig en passend schakelen wij een netwerk van specialisten in. Wanneer een klus start, is er altijd een vast aanspreekpunt aanwezig. Met een ervaren team en het gebruik van de beste verf en gereedschap, garanderen we de hoogste kwaliteit en persoonlijke service’.

Foto: een enthousiaste Jorden Kuijper, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Volgende week geeft Jorden voor een eerste keer acte de présence bij het Duurzaam Dineren met Directeuren bij ROC Mondriaan. ‘De contacten zijn eigenlijk gelegd door twee andere premium leden van het BNH-netwerk, namelijk Jordy van der Straaten van Fit Body Sports en Thomas van der Veen van Van der Veen Groenvoorziening. Hun enthousiasme spreekt boekdelen, waardoor ik me graag aansluit binnen het netwerk. Ik hoop dan ook iedereen te mogen begroeten volgende week’, verklaart Kuijper zijn aansluiting bij het sterkste netwerk uit de Haaglandse regio.

Meer weten over JKuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf? Ga naar www.jkuijper.nl of neem contact op met Jorden Kuijper via info@jkuijper.nl

JKuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf | Meesterstraat 2-4 | 2632 BC Nootdorp | Tel: 070-8773112

Terug naar home