Beachclub Titus sluit aan als nieuw lid BNH

Het strandseizoen zit er op en Harry van den Ouweelen van Beachclub Titus kijkt terug op een geslaagd seizoen. ‘Eerst even vakantie maar dan weer aan de slag voor het volgend seizoen. Mooi om in ieder geval bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) aangesloten te zijn, want dan kunnen komend seizoen de leden een mooie combi maken van bezoek aan Kijkduin bij ons Beachclub Titus én collega Blow Beach House’, knipoogt Van den Ouweelen over de hotspots van het Kijkduinse strand. Welkom Harry!

Dat collega beachclub Blow Beach House in de persoon van Chris Dingemanse en Harry van den Ouweelen elkaar goed kennen, is zeker geen toeval. Van den Ouweelen: ‘Wij zitten met Beachclub Titus ook aan het strand van het onlangs gerenoveerde Kijkduin. De renovatie is klaar en het is nu een échte trekpleister geworden. Met onze vrienden van Blow Beach House aan het ene uiterste puntje en Beachclub Titus aan het andere uiterste’, bekrachtigt Van den Ouweelen de goede verstandhouding tussen beide partijen.

Foto: Chris Dingemanse (l) van Blow Beach House, Leonard van Spronsen (BNH) en Harry van den Ouweelen van Beachclub Titus,  hier gezamenlijk op de golfbaan bij Golfclub Ockenburg.

Harry van den Ouweelen licht zijn strandtent nader toe: ‘Bij Beachclub Titus kunnen onze gasten genieten van optimaal zon, zee en het strand. Mijn partner Brigitte van Benschop doet al onze operationele zaken. Met onze specials, Beach BBQ en Fingerfoods is er voor ieder wat te beleven. Verder is onze locatie uitstekend geschikt voor bruiloften, bedrijfsuitjes, diners en welk privé feestje dan ook. Iedereen is van harte welkom’.

Via Golfclub Ockenburgh kwam Van den Ouweelen in contact met BNH-golfende leden. ‘Mooi om aangesloten te zijn met het sterke netwerk. Voor BNH is het dus eenvoudig: je eet het voorgerecht bij ons en middels een wandeling van een half uur kun je bij Blow Beach House het hoofdgerecht nemen. Of andersom’, lacht de ondernemer tot slot. ‘Graag bedanken we iedereen voor een mooi strandseizoen. Nu eerst even vakantie vieren en vanaf 2025 hoop ik verder contact te komen met het BNH-netwerk’.

Meer weten over Beachclub Titus? Ga dan naar www.beachclubtitus.nl

 

Beachclub Titus |Bezoekadres: Zuiderstrand 12, Strandslag 5 | Kijkduin, Den Haag

 

 

Terug naar home