Partner Wittebrug: ‘De nieuwe Audi Q6 e-tron is gearriveerd!’

Als (mobiliteits)partner is Wittebrug & Wittebrug Lease alweer enige tijd verbonden aan het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Met de merken die ze voeren, maar zeker ook met hun kracht en mogelijkheden in mobiliteit én netwerk kunnen we ons géén betere mobiliteitspartner voorstellen’, licht Leonard Van Spronsen van BNH toe.

Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid en werken in een leuk team zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. En daar gaan we voor’, aldus Arno van Hattem die verantwoordelijk is voor Wittebrug Lease. ‘Met Business Netwerk Haaglanden (BNH) kunnen we als Wittebrug en Wittebrug Lease blijvend strategische contacten versterken, maar zeker ook nieuwe aanboren’.

Hoe mooi is het dan ook dat er met zo’n krachtige mobiliteitspartner binnen het netwerk regelmatig nieuwe, interessante lanceringen van nieuwe modellen gedeeld worden. Zo óók de Q6 e-tron die door Audi Wittebrug-directeur Mark Verhagen met trots onder de aandacht wordt gebracht. ‘De Q6 e-tron is de eerste elektrisch aangedreven Audi die gebruik maakt van het nieuwe, grensverleggende PPE-platform. Eén van de blikvangers van het nieuwe model is intelligente lichttechnologie, waarmee design, functionaliteit en veiligheid op een herkenbare Audi-manier naar een nóg hoger niveau worden getild’, vertelt Verhagen enthousiast. ‘We hebben al 20 stuks Q6 e-tron performance besteld, die in augustus in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. Iedereen is dus van harte welkom bij ons in de showroom!’

Foto: de nieuwe blikvanger Audi Q6 e-tron, nu beschikbaar bij Wittebrug, partner van Business Netwerk Haaglanden

Een aantal highlights van de Q6 e-tron:

Tot 641 km actieradius (WLTP) | Zeer korte laadtijd van 10-80% accu in 20 minuten bij 270 kW snellader | Binnen 10 minuten +255 km actieradius | 800 volt architectuur | 2000-2400 kg trekgewicht

Meld je nu aan voor een proefrit via DEZE LINK

Check de voorraad via DEZE LINK

#audiQ6etron #Q6proefrit #wittebrug #wittebruglease #netwerk #bnh #haaglanden

Over Wittebrug en Wittebrug Lease:

Wittebrug en Wittebrug Lease behoren tot Riva Groep. Het bedrijf is een stabiele, innovatieve en betrouwbare werkgever. Naast lease en onderhoud biedt Wittebrug een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud, schadeherstel en verkoop van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles‚ Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en Hyundai. Een Profile Car & Tyre center, drie schadeherstelbedrijven en Finance & Insurance activiteiten behoren tevens tot de activiteiten. Ook private lease onder de naam IKRIJ.nl waar niet alleen auto’s maar ook fietsen worden aangeboden. Sinds kort biedt Wittebrug onder de naam Wittebrug E-motive elkektrische ‘last mile’ goederenvervoer en elektrische scooters aan. Er werken inmiddels al meer dan 750 medewerkers bij de groep dus het bedrijf heeft veel kansen voor zijn werknemers’.

 

Terug naar home