Spaanse Droomhuizen opent nieuwe vestiging Costa Blanca

Tijdens het midzomerevent van Business Netwerk Haaglanden (BNH) van afgelopen 1 juli waren ook premium BNH-lid Spaanse Droomhuizen met Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet aanwezig. ‘We vonden het leuk dat we BNH afgelopen april met de business trip mochten ontvangen in ons hoofdkantoor te Valencia. Als we in Nederland zijn, komen we uiteraard graag naar de bijeenkomsten’, aldus een enthousiaste Hartgring die samen met compagnon Van Vliet al méér dan twaalf jaar actief is in de vastgoedmarkt in Spanje.

Het koppel heeft als Nederlandstalige makelaar al veel klanten geholpen in het vinden van hun droomhuis in Spanje. Groot nieuws dan ook met een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Spaanse Droomhuizen. Jacqueline van Vliet licht toe: ‘Vanaf 1 oktober openen we een fysiek kantoor aan de Costa Blanca. Hoewel we door de jaren heen al vele klanten hebben mogen begeleiden in deze regio, kunnen vanaf het najaar onze klanten hier nu ook fysiek terecht bij ons. In deze regio zijn we al vanaf het begin dagelijks actief als Nederlandstalige aankoopmakelaar’.

Foto van Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet van Spaanse Droomhuizen: ‘Kopen zonder zorgen is ons motto’

‘Het openen van de nieuwe vestiging zal aan onze werkzaamheden niet zoveel veranderen, maar biedt wel een stuk meer gemak aan onze klanten’, vertelt Erwin Hartgring over de nieuwe stap. Het wordt een kantoor waar je ons kunt ontmoeten en waar je in alle rust informatie kunt krijgen over het kopen of laten bouwen van een huis aan de Costa Blanca, of elders in Spanje. Onze Costa Blanca vestiging is dan ook een extra aanspreek- en servicepunt. Ons hoofdkantoor blijft gewoon gevestigd in het centrum van Valencia’.

Foto van de nieuwe fysieke vestiging van Spaanse Droomhuizen aan de Costa Blanca dat in het najaar na een grondige verbouwing zal worden geopend

Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet hebben Spaanse Droomhuizen vanaf het begin samen opgebouwd. ‘Voor ons is dit een enorme uitdaging geweest. Want hoe vind je in het geliefde Spanje in het enorme aanbod precies dát huis dat bij je past?’, licht Hartgring toe. ‘Juist dáár ligt onze kracht en hebben we ons in gespecialiseerd. We zijn dan ook nog lang niet klaar. Kopen zonder zorgen is ons motto. Er zijn diverse redenen om een huis te kopen in Spanje. Denk aan een tweede woning, te willen overwinteren of zelfs te emigreren. Een hele belevenis, maar met Spaanse Droomhuizen staan we voor onze klanten klaar om het ideale huis te vinden. En daar wil je zo min mogelijk zorgen over hebben’, eindigt een trotse Hartgring die van origine Haags georiënteerd is.

Meer weten? Ga naar www.spaansedroomhuizen.com of neem contact op met Erwin Hartgring of Jacqueline van Vliet.

Terug naar home