Feestelijke afsluiting eerste deel netwerkseizoen bij BLOW BEACH HOUSE

Het bleek een waar festijn te zijn tijdens het Midzomer Netwerkevent van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gisterenavond bij BLOW BEACH HOUSE. Het ontmoeten van zowel bestaande als nieuwe relaties stond centraal tijdens een explosieve avond aan de Haagse kust in Kijkduin. Leonard van Spronsen en Steven Corijn ontvingen ongeveer 120 leden op een avond vol verbinding, food & drinks met muzikale klanken van DJ Toby en feestzanger Lars van der Meij.

BLOW BEACH HOUSE…. Niet iedereen had er van gehoord, en ja….je moet er weten te komen. Maar het premium lid van BNH had alles uit de kast gehaald om er een topavond van te maken. De weergoden waren prima gezind en met een pakkende aftrap hadden compagnons Toine de Klerk, Chris Dingemanse en Floris Overgaag het startsein voor het midzomerevent gegeven. Dingemanse trots: ‘Voor ons is BLOW een eerbetoon aan alle goede dingen in het leven en een eindeloze speeltuin én laagdrempelige strand(t)huis, waar mensen samenkomen om het leven te vieren, de natuur te omarmen en samen te werken aan een meer inclusieve en duurzame toekomst.

Foto: een blik op het drukke BNH Midzomer Event van gisteravond bij BLOW BEACH HOUSE

De Klerk vervolgt: ‘Inmiddels is onze jongensdroom o.a. uitgegroeid tot één van de grootste kitesurfscholen van Nederland met een eigen restaurant en professioneel evenementenbureau’. Floris Overgaag memoreerde naar het 10 jarig bestaan van BLOW Beach House: ‘Dit vieren we op zaterdag 10 augustus met een eigen festival. Iedereen is welkom. We pakken dan grootst uit om onze waardering te tonen aan iedereen die ons heeft gesteund en geholpen. Food, drinks live-optredens, leuke spellen en de grootste beachmarkt van het Zuiderstrand met ruim 40 kraampjes van lokale Haagse ondernemers. En dat allemaal onder de Haagse zon met je blote voeten in het zand’.

Wat valt er nog meer te vertellen over de geweldige avond die alle deelnemers in zomerse sferen bracht. De partnerverlengingen van de Hoornwijckgroep met Leo van den Nouweland en Ronald Bakker en van Value2U met Bruce Kalloe met drie nieuwe jaren werden formeel gepresenteerd en ondertekend. ‘We genieten van de BNH-bijeenkomsten, hebben het naar ons zin en ja…businesswise is het ook niet verkeerd’, aldus Leo van den Nouweland samenvattend. Ook Bruce Kalloe had lovende woorden over BNH. Tot slot werden de nieuwe leden Lindsey Boxhoorn en Bart Ter Maten geïntroduceerd. Ook nieuw lid Jin Hoeksema werd welkom geheten.

Voor de rest had Leonard van Spronsen in zijn openingswoord tegen de aanwezigen vooral de dank van de verbinding aangegeven. ‘Het feit dat we zelf merken dat onze club zorgt voor nieuwe verbindingen en samenwerkingen stemt ons tevreden. Want uiteindelijk gaat het ons daar om. Nu even de start van de zomer inluiden en op naar een succesvol 2e deel van 2024’, aldus een tevreden Van Spronsen.

En daar konden de aanwezigen zich ook prima in vinden. Het bleef dan ook nog lang gezellig in het Haagse BLOW BEACH HOUSE aan het Zandmoterpad, 2554 GK te Den Haag.

Meer weten? Vergeet zaterdag 10 augustus niet…. Tickets kun je via DEZE LINK bestellen….

Informatie vind je via www.blow.surf of neem contact op met Toine de Klerk, Chris Dingemanse of Floris Overgaag

#netwerken #business #verbinden #haaglanden

 

Tickets voor zaterdag 10 augustus? Klik op onderstaande aankondiging!!

Terug naar home