Ook de Hoornwijck Groep verlengt BNH-partnercontract met drie jaren!

‘Voor ons was verlenging van het partnercontract tot 2028 met Business Netwerk Haaglanden (BNH) geen enkele issue. De afgelopen jaren zijn we met alle plezier onderdeel geweest van het uitgebreide, waardevolle BNH-netwerk en we zetten dit graag door’, aldus Leo van den Nouweland en Ronald Bakker, vennoten van de Hoornwijck Groep uit Rijswijk.

Leo van den Nouweland ziet de ontwikkeling van BNH in lijn met de Hoornwijckgroep: ‘Met gezonde ambitie zijn we als Hoornwijck Groep voortdurend bezig om onze diensten uit te breiden en te verbeteren, zodat we nóg beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Wij geloven dat iedere ondernemer met passie voor zijn onderneming gelukkig en financieel gezond kan ondernemen. Door onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun administratie leuker, praktischer en toegankelijker te maken, streven we ernaar om samen succesvol te ondernemen. En eigenlijk proeven we dat ook sterk in het netwerk van BNH, waarbij kennis en netwerk met elkaar gedeeld worden op een voornamelijk informele wijze. En dat sluit prima aan’.

Foto: Leo van den Nouweland (l) en Ronald Bakker, vennoten van de Hoornwijck Groep uit Rijswijk

Dat de Hoornwijck Groep sterk in ontwikkeling blijft, leidt voor Ronald Bakker géén twijfel. ‘We zijn inmiddels een steeds uitgebreidere ‘one stop shop’. Met onze bedrijfsvoering bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van financiële administratie. Of het nu gaat om boekhouding, jaarrekeningen, of salarisadministratie, wij verzorgen het van A tot Z. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat de financiële zaken altijd op orde zijn, zodat de klant zich kan concentreren op de groei en ontwikkeling van zijn onderneming. Met onze fiscale expertise, onze ondersteuning bij financieringsvraagstukken, onze operationele en financiële leaseopties voor transportmiddelen en equipment, onze inmiddels opgebouwde specialisme in WHOA-trajecten en onze Verzekeringen en Hypotheken via ‘Assurantiefactory’, maken we het ‘alles onder één dak’ principe waar. Bij Hoornwijck Groep blijven we groeien en ons aanpassen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn’.

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH zijn verheugd met de verlenging van maar liefst drie jaren. ‘De Hoornwijckgroep is een actieve en krachtige partner binnen het netwerk en dat werkt altijd positief. Door het verlengen van het partnership laten ze zien vertrouwen te hebben in de ontwikkeling van het BNH-netwerk. En daar zijn we blij mee’, aldus Van Spronsen.

Meer weten over de Hoornwijk Groep? Ga dan naar www.hoornwijckgroep.nl of neem contact op met Leo van den Nouweland of Ronald Bakker.

Hoornwijck Groep
Park Hoornwijck 2
2289 CZ RIJSWIJK

Tel: 088-3198080 | E-mail: info@hoornwijckgroep.nl

 

 

Terug naar home