MobiWerk Beveiliging beklinkt partnership met Amare

Dat binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) met regelmaat nieuwe samenwerkingen ontstaan, is al langer bekend bij de partners en leden van het Haaglandse netwerk. Niet alles horen en zien we uiteraard. Af en toe is het dan ook mooi om nieuwe samenwerkingen onder de aandacht te brengen van onze partners. In dit geval vierden Amare – Den Haag – lid van BNH – en Mobiwerk Beveiliging BV – partner van BNH – afgelopen week een belangrijke mijlpaal: de officiële bekrachtiging van hun partnership met de ondertekening van een contract.

In het bijzijn van alle betrokkenen werd het contract ondertekend door Leontien Wiering, algemeen directeur van Amare, en Wesley Van Heugten, directeur van MobiWerk Beveiliging, Deze samenwerking markeert het begin van een nieuwe fase voor beide organisaties. Leontien Wiering: ‘Amare streeft ernaar verbinding en verankering in de stad te bevorderen. Met een breed en hoogwaardig aanbod van educatie, voorstellingen, projecten, festivals en openbare programmering, richten wij ons op het bereiken van diverse gemeenschappen. Door dans, muziek, muziektheater en community art van internationaal niveau aan te bieden, brengen we kunst en cultuur naar een breed publiek’.

Foto: contractondertekening tussen Leontine Wiering (Amare) en Wesley van Heugten (MobiWerk Beveiliging)

Wesley van Heugten, directeur van MobiWerk Beveiliging, sprak zijn trots uit over deze samenwerking: ‘Wij zijn verheugd dat wij onze krachten bundelen met Amare. Dit partnerschap stelt ons in staat om bij te dragen aan de veiligheid en het welzijn van alle bezoekers en medewerkers van Amare, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van het rijke, culturele aanbod. Samen werken we aan een veilige en gastvrije omgeving voor iedereen die Amare bezoekt’.

Over partner MobiWerk Beveiliging:

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn inzetbaar voor verschillende opdrachten. Door hun vakkundige en uitgebreide opleiding beschikken zij over de capaciteiten om in elke omgeving te zorgen voor een georganiseerd en veilig verloop. Flexibel beschikbaar en multi-inzetbaar: dát zijn de beveiligers van MobiWerk Beveiliging.

Meer weten over partner MobiWerk Beveiliging? Ga dan naar DEZE LINK of neem rechtstreeks contact op met Wesley van Heugten.

#netwerk #partners #newbusiness #verbinden #haaglanden

Terug naar home