Grootste Haringparty van Nederland wederom geslaagd!

Hoewel dit jaar de regendruppels in beginsel de overhand hadden, bleek het tóch een mooie opkomst te zijn afgelopen vrijdag 21 juni tijdens de grootste Haringparty van Nederland in Scheveningen. Het netwerkevenement – onderdeel van Vlaggetjesdag dat het hele weekend plaats vond – was wederom een groot succes.

Uiteraard waren er diverse partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) afgekomen op het spektakel aan de Dr. Lelykade dat mede georganiseerd werd door BNH-partner DB Evenementen van Peter Boelhouwer. Boelhouwer had het met zijn team weer uitstekend voor elkaar. De heerlijke, verse haringen werden gretig in de hand genomen en uiteraard ‘weggespoeld’ met een drankje. Afgewisseld met bitterballen bleek het concept weer uitstekend te werken, met het informeel netwerken als doel.

Foto (vlnr): BNH-iconen Rolien van Groeningen (KSV Facilitair) en Petrouschka van Loon (SocialLane) lieten zich de haringen goed smaken!

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH hadden de eer om al met de BNH-Business Kring Zilver leden te gast te zijn bij kringlid de Rabobank in de speciale (kantine)ruimte van de Visafslag. Op een toepasselijke locatie in de Vismijn, met heerlijke, diverse visbroodjes, werd de visie van de Rabobank in combinatie met de ontwikkeling bij de kringdeelnemers met elkaar gedeeld. Zowel voor de kringdeelnemers als voor Harry Wientjens, Maurice Mooiman en Richard van Maurik gaven dit interessante en praktische zienswijzen op in het Haagse ondernemersland. Aansluitend was de delegatie welkom in de Mijnzaal voor een dynamische visserij dialoog – FISH FORWARD – onder leiding van presentator, cabaretier en schrijver Sjaak Bral, die dat uiteraard op kundige wijze begeleidde.

Met de afsluitende Haringparty aan de Dr. Lelykade werd het netwerken voortgezet en zorgde dit wederom voor prettige en ontspannen verbindingen binnen de Haagse regio.

Op naar editie 2025!

#degrootsteharingparty  #vlaggetjesdag #scheveningen #dbevenementen #businessnetwerkhaaglanden  #netwerken

 

Terug naar home