Espressisimo: ’Dertig jaar jubileum met passie en respect voor koffie…’

‘Onze passie voor koffie vind je  terug in onze service en totaalpakket op het gebied van koffie & baristatools. Wij bestaan komende zaterdag 15 juni alweer 30 jaar’, aldus eigenaren Robert Koetsier en Eddy Kreischer van Espressissimo, lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘En dat is wel een feestje waard’.

De heren zijn al jaren het gezicht van het bedrijf. ‘Op de achtergrond worden we geassisteerd door onze vrouwen Regina en Monique. Espressissimo richt zich, sinds 1994, op ondernemers en consumenten die hun gasten, medewerkers, relaties en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten’, aldus Eddy Kreisher overtuigend.

Foto: Robert Koetsier (l) en Eddy Kreischer die komende zaterdag 15 juni het 30-jarig jubileum van Espressissimo vieren.

Robert Koetsier vervolgt: ‘We vinden het in ons ondernemerschap belangrijk om onze gasten te blijven verrassen. Door het leveren van de beste koffiebonen als private label koffie,  kunnen we voor bijna elke (koffie)vraag een gepaste oplossing aandragen. Onze Italiaanse leverancier brandt en verpakt onze koffies onder private label voor o.a. webshops, horeca en bedrijven. Daarnaast kunnen wij helpen met het ontwerpen en produceren van eigen servies, suikerzakjes en thee. Om het concept compleet te maken zijn er ook chocolaatjes en originele Italiaanse koffiekoekjes verkrijgbaar. Tot slot servicen wij, in eigen technische dienst, met name Quick Mill en Jura espressomachines. Onderhoud is hét behoud van het espressoapparaat en zorgt voor een optimale smaakbeleving’.

Hoewel de laatste tijd er vanwege de drukte het er een beetje bij is ingeschoten, zijn Robert Koetsier en Eddy Kreischer met graag te vinden in het netwerk van BNH. ‘Wij vinden de bijeenkomsten leuk en onderscheidend. We proberen dan ook vaker in het netwerk aan te schuiven’, eindigt Kreischer die samen met Koetsier en het team komende zaterdag het 30-jarige bestaan zal vieren.

Meer weten over Espressissimo? Ga naar www.espressissimo.nl  of neem contact op met Eddy Kreischer of Robert Koetsier.

Namens Business Netwerk Haaglanden feliciteren wij het team van Espressissimo van harte met het 30-jarig jubileum!

Espressissimo B.V. | Frederikstraat 72 | 2514 LM | Den Haag | Tel +31 (0)70 364 1540 | info@espressissimo.nl

Terug naar home