MARK. aangenaam…..

Aangenaam…..En dat was het zeker gisteren tijdens een nieuwe editie van de business kring ‘goud’ van Business Netwerk Haaglanden (BNH), waar BNH Mark Buytelaar gastheer was voor ongeveer 20 mede-kringleden. ‘Onze nieuwe vestiging hier aan de Laan van Nieuw Oost Indie 102 in Den Haag biedt ons de ruimte om onze dienstverlening op het gebied van hypotheken, vastgoedfinancieringen (zowel Nederland als Spanje), bedrijfsfinancieringen en verzekering persoonlijk en 100% betrokken uit te voeren’, aldus een trotse Mark Buytelaar die inmiddels enige jaren partner is van BNH.

Onder het genot van een lunch in het prachtige nieuwe kantoor, leidde Mark Buytelaar samen met Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH ook het thema van de lunchbijeenkomst in. ‘De kracht van keuzes maken’ bleek een thema te zijn die een diversiteit aan rake verhalen opleverde. Te maken keuzes – die zowel zakelijk als privé vaak op het pad komen en gemaakt moeten worden – zorgden voor opbouwende en diverse discussies en verhalen, waardoor kennis en ervaring op een ongedwongen wijze met elkaar werden gedeeld.

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen, Mark Buytelaar, Redoan El Messaoudi, Tim van Heugten, Petrouska van Loon en Leo van den Nouweland op de nieuwe locatie van MARK.

Tot slot staat de ontwikkeling van MARK. niet stil. Mark Buytelaar hierover: ‘Nee is geen optie. We hebben exclusief voor deze naam en huisstijl gekozen omdat we begrijpen dat mensen meestal nog persoonlijk zonder teveel drempels geholpen willen worden. Wij begrijpen dat financieel handelen vaak complex en overweldigend kan zijn. Maar met onze creatieve manier van denken en de overtuiging dat standaardoplossingen in deze tijd niet bestaan, helpen we onze klanten met het realiseren van hun financiele doelen’.

Meer weten over MARK.? Ga naar www.markaangenaam.nl of neem contact op met Mark Buytelaar zelf via mark@markaangenaam.nl

Met dank aan de aanwezige kringleden: Mark Buytelaar, Leonard van Spronsen, Petrouska van Loon, Jordy van der Straaten, Redouan El Messaoudi, Leo van den Nouweland, Tim van Heugten, Steven Corijn, Bart Caminada, Claudio Bolman, Nicole Vrolijk, Victor van der Valk, Armando Mosele, Bart Jan Smittenaar, Ard Haan, Rins Bune, Dennis Mulder, Jan Paul Kerkhof, Max Kersbergen

Terug naar home