Dijksman Makelaars verhoogt betrokkenheid bij BNH

Het nieuwe elan dat Jan-Willem Dijksman aan Dijksman Makelaars heeft gegeven, spreekt boekdelen. ‘Een nieuwe huisstijl, een aangepaste naam én de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in het onroerend goed’, aldus Jan-Willem Dijksman. ‘En daar past ook een upgrade naar het premium lidmaatschap van het sterke netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bij . De events van BNH zijn altijd divers en goed georganiseerd. Hierdoor ontstaat er verbinding met de club en de leden. Daardoor doe ik graag wat terug voor BNH, waardoor er weer meer mogelijkheden zijn’.

De geschiedenis van Dijksman Makelaars gaat al even terug. Dijksman vertelt vol trots over zijn bedrijf: ‘We beschikken over jarenlange ervaring in bedrijfsmatig onroerend goed. Als bedrijfsmakelaar en taxateur kunnen we optimaal en vakkundig adviseren bij koop/verkoop, taxaties en verhuur of aanhuur. In ons actuele aanbod is te zien dat wij in de regio’s Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Hoek van Holland, Westland en Midden Delfland als bedrijfsmakelaar, sterk vertegenwoordigd zijn. Door onze kleinschaligheid zijn wij als makelaar zeer flexibel en communiceren wij direct met onze opdrachtgevers’.

Foto: Jan-Willem Dijksman van Dijksman Makelaars voor zijn compleet verbouwde kantoor in Delft, vanaf heden premium lid bij Business Netwerk Haaglanden

Dijksman licht nog even de verandering toe: ‘Dijksman Makelaars bestaat eigenlijk uit Dijksman Bedrijfsmakelaars BV in Delft en Dijksman & Partners Woningmakelaars beiden in Nootdorp. Met een nieuwe naam, complete verbouwing en metamorphose van ons pand in Delft, is het een mooi moment om ons BNH lidmaatschap te upgraden’.

Géén onbekende dus in het Haagse netwerk, zeker gezien de ontwikkelingen van de laatste tijd inzake zijn verbondenheid aan BNH-partner ADO Den Haag. Jan-Willem Dijksman hierover: ‘We zijn al jaren verbonden aan ADO Den Haag, samen met diverse BNH-leden als Cees advocaten, Caminada Notarissen , Zegwaard, Van der Valk Den Haag- Nootdorp en Becker Verpakkingen. Het is eigenlijk een sky-box waar je in het klein hetzelfde doet als BNH. Verbinding en ontmoeting staan centraal. ‘En dat sluit mooi aan’, aldus Leonard van Spronsen van BNH die verheugd is met de upgrade naar het premium lidmaatschap. ‘De gezelligheid en de sfeer is voor ons herkenbaar. We heten Jan-Willem dan ook van harte welkom als premium lid.’.

Meer weten over Dijksman Makelaars? Ga naar www.dijksman.nl of bel (tijdens kantooruren) naar 015-2577177. Mailen kan naar info@dijksman.nl

 

Terug naar home