De Stickerstudio nieuw premium lid

‘We hebben alles in eigen beheer, waarbij we eigenlijk totaaloplossingen voor bedrijven bieden’, aldus directeur Mike Zuijderwijk van de StickerStudio die per heden als premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) aansluit. ‘Tijdens het BNH- padelevent hadden we al een aantal prijzen beschikbaar gesteld, aangezien het netwerk en de activiteiten van BNH ons prima bevallen’. Welkom Mike!

Mike Zuijderwijk licht de activiteiten van de StickerStudio nader toe: ‘Eigenlijk verzorgen we belettering die opvalt en kleding die indruk maakt. We zijn dé partner in het beletteren van (bedrijfs)voertuigen en beplakken van interieur. Ook het leveren van bedrukte of geborduurde (bedrijfs)kleding hoort tot onze activiteiten’.

Foto: Mike Zuijderwijk, directeur van De StickerStudio én nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

‘Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken’, vervolgt Zuijderwijk enthousiast. ‘Van wandbestickering tot voertuigbestickering, raambestickering, wrappen van keukens, busbestickering en het bedrukken van sportshirts; alles wat eigenlijk met reclame en merchandise van doen heeft. Daar staat de StickerStudio garant voor’.

Nu is Mike Zuijderwijk geen onbekende binnen het netwerk van BNH. ‘Samen met Zegwaard zijn we al verbonden aan het netwerk, maar we verstevigen graag met De StickerStudio onze betrokkenheid met het netwerk. De bijeenkomsten zijn leuk en gezellig en daarnaast is het altijd interessant om nieuwe (en bestaande) relaties met regelmaat te ontmoeten’, aldus Zuijderwijk die als eindverantwoordelijke van De StickerStudio het bedrijf verder zal ontwikkelen.

Meer weten over De StickerStudio? Neem dan contact op met Mike Zuijderwijk of kijk op www.destickerstudio.nl

Bedrijfsgegevens:

De StickerStudio | Schieweg 33 | 2627 AT te Delft | tel: 015-2030008 | E-mail: info@destickerstudio.nl

Terug naar home