‘Beso by Simonis’ excelleert in Haagse netwerkarena

Het P-netwerkdiner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gisterenavond was voor ‘Beso by Simonis’ een ideale gelegenheid om het concept, het temperament maar vooral ook de gastvrijheid van het unieke, nieuwe restaurant ten toon te spreiden aan de ongeveer tachtig aanwezige ondernemers. Verrassende Spaanse gerechten werden op de eerste verdieping van het nieuwe restaurant aan de Visafslagweg te Scheveningen de aanwezigen voorgeschoteld onder de bezielende leiding van Naomi Simonis, dochter van Allie Simonis die zich onder de aanwezige leden bevond. Een geslaagde netwerkavond met heerlijke foods & drinks in de nieuwe hotspot van Den Haag (Scheveningen) was het gevolg….

Naomi Simonis ging in haar openingsrede in op de aanpak van het nieuwe concept. ‘Een Spaans restaurant met een internationaal karakter en een hoge servicegraad was er nog niet in deze omgeving. Met als insteek high-end en shared dining. Op de begane grond is er een grote open keuken – je ziet de chefs aan het werk – en 80 zitplaatsen. Eenzelfde aantal zitplaatsen hebben we hier op de eerste etage, met onze prachtige bar met plek voor 24 man. En uiteraard ons prachtige terras niet vergeten’, aldus Naomi Simonis die de uitdaging als manager van ‘Beso by Simonis’ binnen het familieconcern met beide handen aan heeft gegrepen.

Foto: een trotse vader Allie Simonis hier samen met dochter Naomi Simonis

Met fantastisch uitzicht richting de Scheveningse kust was het voor de aanwezigen genieten geblazen op de bovenste etage van het met Spaanse stijl ingerichte restaurant. De reacties logen er dan ook niet om. ‘Top gegeten, ik ben blij verrast over het concept. En ook het netwerken is altijd weer een feestje’, aldus Tamara Huijbers enthousiast. Ook Ronald Bakker stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: ‘Met de aangename netwerksfeer op deze prachtige locatie en het shared dining principe, heb ik heerlijk genoten van de Spaanse entourage. En het eten beviel uitstekend’. Marcel van Dongen genoot van het samenzijn: ‘Nuttig om het netwerk op deze wijze met elkaar te delen. En als je dan tijdens zo’n gelegenheid dit soort heerlijke food & drinks mag nuttige, dan prijs je jezelf gelukkig. Het was dan ook een zeer geslaagde avond’. Ook Hassan Tagi was weer onder de indruk. ‘Een leuke avond op een toplocatie, met leuke, creatieve Spaanse gerechten. Een aanrader voor deze regio’, aldus de Haagse ondernemer.

Naomi Simonis ging verder nog even in op de start van Beso by Simonis: ‘Leuk is dat we eigenlijk ook veel nieuwe ‘Simonis’ klanten mogen begroeten, waarbij we zelfs steeds meer Spaanse gasten ontvangen. En we zijn zeven dagen per week geopend’. Dat het oog van vader Allie Simonis ook met dit concept sterk meekijkt, is voor Naomi prettig en leerzaam. Op de vraag van Leonard van Spronsen van BNH tijdens één van de intermezzo’s of vader en dochter het altijd eens zijn met elkaar, antwoordde Allie Simonis stellig dat dit niet het geval is: ‘Nee, dat zeker niet, maar dat is ook geen probleem. We bespreken het dan met elkaar en uiteindelijk komen we er altijd uit’, aldus de trotse Haagse ondernemer over de samenwerking met zijn dochter.

Kortom, een heerlijke netwerkavond op een toplocatie. Een aanwinst en aanrader voor de Haagse culinaire wereld.

Voor meer informatie over Beso by Simonis, ga dan naar www.besobysimonis.nl of neem contact op met Naomi Simonis via info@besobysimonis.nl

Beso by Simonis | Visafslagweg 99 | 2583 DM Den Haag | Tel: 070-2210754

bekijk de foto’s hier

Terug naar home