Spaanse Valencia ‘steelt’ harten van BNH’-ers…!

De kreten ‘alles is te koop’ en ‘nooit meer naar huis’ hebben vanaf dit weekend een speciale betekenis gekregen voor de deelnemers van de Business trip Valencia van Business Netwerk Haaglanden (BNH). De Spaanse stad ontpopte zich dan ook als een ware hartendief.

Met de uitstekende begeleiding van GI Travel in de persoon van Karin Meier en haar collega’s togen ongeveer veertig deelnemers afgelopen vrijdag naar de Spaanse toeristenstad. Met een speciaal gearrangeerd programma voor de deelnemers werd het al snel duidelijk dat Valencia veel te bieden heeft. In zonnige sferen (23 graden) werd de eerste dag gestart met een stadstoer en een bezoek aan het flamengo & dinerlocatie La Buleria om met een waar genoegen de Spaanse geur-en voelsprieten te ontplooien. De flamenco show bleek een waar spektakelstuk, waarna de avond onder kundige leiding van de twee nachtburgemeesters afgesloten werd.

Met een fietstour op zaterdag werden de deelnemers zo rond het middaguur hartelijk ontvangen door BNH-lid Spaanse Droomhuizen van Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet die onder het genot van een hapje/drankje hun levensverhaal met de groep deelden. Een aanrader voor mensen met een zoektocht naar een woning in Spanje. De zaterdag werd verder op verschillende wijze doorgebracht, waarbij de heerlijke rooftopbar van het hotel (hotel Barcelo) een mooie sfeermaker bleek. Ook de wedstrijd FC Valencia – Betis Sevilla bleek eerder op de avond waardige herinneringen op te leveren in een afgeladen stadion.

Foto: de volledige groep deelnemers aan de Valencia Business trip van BNH

De zondag stond een bezoek aan de Marina Beach Club aan het Valenciaanse strand op het programma. Na een uitgebreide lunch werd ook hier weer het vervolg verschillend ingevuld met een vrij programma. Sommigen opteerden de bomvolle Irish pub St. Patricks voor de Hollandse bekerfinale, waarna de avond met een diner in het Restaurant Rocalle werd afgesloten. Ook de nachtburgemeesters sloten tijdig voor zonsopgang hun taak af. Op maandag werd richting gegeven aan een wijnproeverij bij Chozas Carrascal, waar de enorme passie en gedrevenheid van eigenares Maria Jose Lopez Peidro het familiebedrijf optekenden. Met een rondleiding, muziek, dans, heerlijke gerechten en een emotioneel afscheidswoord van Leonard van Spronsen van BNH werd in de avond route vliegveld ingezet. Waarbij inmiddels de dag van vandaag is aangebroken…..

Uiteraard worden  de alom afsluitende woorden ‘What happens in Valencia, stays in Valencia…’ als uitgangspunt genomen, maar kan in ieder geval een blijvende herinnering in het geheugen van de deelnemers worden bijgeschreven.

Thank you Valencia!

 

 

 

Terug naar home