Nieuw premium lid Alex Claasen: ‘Wij maken het werk voor schilders gemakkelijker’

‘Wederom een mooie toevoeging aan het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH), met alle credits in dit geval voor ons premium lid Hans Verschoor die Alex Claasen attendeerde en enthousiasmeerde over deelname aan BNH’, aldus Leonard van Spronsen van BNH die vanaf heden Alex Claasen van Claasen Coatings als nieuw premium lid mag verwelkomen. Welkom Alex!

Alex Claasen is gepassioneerd over het schildersvak. ‘We maken eigenlijk het werk voor schilders gemakkelijker. Schilderwerk is een ambacht. Vakmanschap dat vraagt om een scherp oog voor detail en kennis van zaken. Als gespecialiseerd verfleverancier begrijpen wij bij Claasen Coatings dat grondige productkennis en deskundig advies over materiaalkeuze en ondergrond onmisbaar zijn voor een vlekkeloze afwerking. We leveren een compleet assortiment A-merken van professionele bouwverven, industrielakken, gereedschappen en aanverwante producten en diensten. Met o.a. passend advies over kleurgebruik en diverse vormen van verftechniek bij onderhoud van buiten- en binnenschilderwerk, leveren wij toegevoegde waarde’.

Foto: Alex Claasen van Claasen Coatings BV, nieuw premium lid van BNH

Bij Alex Claasen lijdt het geen twijfel dat kwaliteit én de klant centraal staan. ‘Het dealerschap van Sigma Coatings heeft het bedrijf al sinds de oprichting.  Met schilders die voor dit merk kiezen en voor ons bedrijf als leveringspartner, onderhouden we doorgaans langdurige samenwerkingen’, verklaart Alex Claasen die door zijn aanpak vele trouwe klanten mag begroeten. Claasen vervolgt: ‘We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid met inmiddels vestigingen in Den Haag, Naaldwijk, Waddinxveen en Zoetermeer en bijna veertig medewerkers. We richten ons voornamelijk op schilders die actief zijn in de bouw en in de renovatie, maar ook voor pandeigenaren kunnen wij veel betekenen’.

Met trotse blik kijkt Alex Claasen op de historie van het familiebedrijf terug. ‘Mijn vader Hans Claasen heeft het bedrijf op de kaart gezet en een aantal jaren geleden heb ik de aandelen van het bedrijf overgenomen. Schilders- en onderhoudsbedrijven, aannemers en ook meubelmakerijen, timmerfabrieken en bedrijven uit de metaalindustrie, kunnen al jarenlang rekenen op een uitgebreid assortiment verf en gereedschappen van hoge kwaliteit. Ik ben blij om de activiteiten van mijn vader op deze wijze te mogen voortzetten en uit te bouwen’.

Meer weten over Claasen Coatings? Ga dan naar de website www.claasencoatings.nl en neem contact op met Alex Claasen. Of ontmoet Alex op één van de komende evenementen van BNH!

Vestiging Den Haag

Waldorpstraat 521
2521 CK Den Haag
070-388 30 00
info@claasencoatings.nl

Terug naar home