Mooie terugblik op geslaagde BNH Padelweek 2024!

Wat een week……. Een korte terugblik op de Padelweek van Business Netwerk Haaglanden laat zien dat sport & netwerk een mooie setting bleken te zijn voor een geslaagde verbindingsweek bij Estate Padel Club in Rijswijk. ‘Het was volle bak met veel blije en tevreden gezichten’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

De winnaars kwamen niet zomaar uit de koker gerold. Op maandag (beginners) en dinsdag (gevorderden) dienden er eerst voorrondes gespeeld te worden om uiteindelijk afgelopen donderdag in de finale te terecht te kunnen komen. Camil Bouwhuis van Estate Padel Club had met wedstrijdleidster Sylvia de lijnen strak uiteen gezet, waarna afgelopen donderdagnamiddag de finales in volle strijd losbarstten. Onder toeziend oog van steeds meer arriverende BNH-leden – die vanaf 17.30 uur aanschoven voor een netwerkborrel en een walking diner – kwamen uiteindelijk de winnaars tevoorschijn.

Foto (vlnr): Jordi Goulooze en Jordy van der Straaten (namens Suzuki Balvert), Roy Zegwaard (Zegwaard), Floris Overgaag en Chris Dingemanse (namens Blow Beach House), Ted van der Valk (Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp) en Mike Zuijderwijk (Stickerstudio)

Bij de gevorderden gingen Roy Zegwaard en Ted van der Valk er met de hoofdprijs vandoor door in de finale nummer 2 Jordi Goulooze en Jordi van der Straaten te verslaan. Nummer drie Blow Beach House stelde de hoofdprijs beschikbaar, nl. een beach ervaring inclusief kitesurfen en diner. Verder was team ADO Den Haag de beste bij de beginners en bij de lucky losers kaapte Exterus team 2 met Evert Roeten de prijs weg. De overige prijzen werden beschikbaar gesteld door Neycko, waarna de nummers 2 en 3 kleding outfit van de Stickerstudio aangeboden kregen.

Voor de totstandkoming van de BNH-Padelweek danken wij nogmaals de sponsoren: Suzuki Kees Balvert Den Haag (Jordi Goulooze), Intenza Consulting Group bv (Sander Pronk), ANL IT (Necdet Arslan), ShowBird Nederland (Hassan Tagi) en Estate Padel Club (Camil Bouwhuis).

Foto’s zijn te vinden via DEZE LINK!

 

Terug naar home