Jordy van der Straaten van Fit Body Sports: ‘Synergie van luxe en prestatie’

‘Bij Fit Body Sports vind je de personal training studio die een sfeer van rust en concentratie biedt. In onze studio kun je je volledig focussen op je training, zonder afleiding. De studio is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur’, aldus Jordy van der Straaten van Fit Body Sports die met zijn upgrade van lid naar premium lid de komende perioden zich nóg vaker zal laten zien in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH)’.

Van der Straaten legt uit: ‘Wij zijn als high-end sportschool gevestigd in het Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp op de 7e etage en begeleiden ondernemers en managers met het behalen en behouden van hun doelstellingen. We begeleiden onze sporters op hun reis naar een algeheel welzijn, waarbij elke stap zorgvuldig wordt begeleid en ondersteund. Een synergie van luxe en prestatie, zeker in combinatie met alle wellness faciliteiten, waarvan gebruik gemaakt kan worden’.

Foto: ondernemer Jordy van der Straaten (2e van links) met zijn enthousiaste team van Fit Body Sports, premium lid van BNH

In de hedendaagse snelle wereld lijkt stress en ongezonde levensgewoonten de overhand te hebben, waardoor het belang van vitaliteit en welzijn nooit groter is geweest. Jordy van der Straaten hierover: ‘Wij begrijpen bij Fit Body Sports dit en hebben daarvoor ook een ervaren vitaliteitscoach om je te begeleiden op je reis naar een beter welzijn’.

Op de bovenste verdieping van het Van der Valk Den Haag Nootdorp ligt onze moderne PT-studio, klaar om klanten te helpen hun fitnessdoelen te realiseren. Van der Straaten refereert lachend aan de komende maanden: ‘Komende tijd kan iedereen weer het wintervet wegwerken voor de zomer. We richten ons bij Fit Body Sports op onze exclusieve locatie op drukbezette professionals die flexibiliteit en individuele coaching tijdens hun workouts waarderen. Kom gerust eens langs’.

Ook diverse BNH-leden weten Fit Body Sports al te vinden. ‘Dat is het leuke van het netwerk’, aldus Van der Straaten. ‘Eric Nijemanting, Ronald Bakker, Wesley van Heugten, Jan Paul Kerkhof en Robert Groot zijn inmiddels bij ons regelmatig in training. Op zich niet verkeerd met alle events, borrels & diners, waardoor door het sporten een mooie balans ontstaat’.

Meer weten over Fit Body Sports? Ga naar www.fitbodysports.nl of neem direct contact op met Jordy van der Straaten. U kunt Jordy natuurlijk ook ontmoeten op één van de komende bijeenkomsten van BNH!

Terug naar home