Finalestrijd BNH-Padelevent morgen vanaf 16.30 uur

Het bleek wederom een voltreffer te zijn om de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) sportief in beweging te krijgen. De afgelopen twee dagen werd in Estate Padel Club onder de bezielende wedstrijdleiding van Camil Bouwhuis en medewerkster Sylvia op kundige wijze het BNH-padeltoernooi voor zowel beginners als gevorderen afgewerkt. Met wisselende weersomstandigheden betraden de BNH’ers de zes beschikbare banen, om in teams met elkaar de strijd aan te gaan.

‘Geen verliezers, alléén maar winnaars’, zo wordt uiteindelijk geredeneerd. ‘We zijn blij om te zien dat het toch veel los maakt binnen de verbindingen in ons zakelijke netwerk. Maar hoe leuk en verbindend het ook bedoeld is, blijkt toch dat iedere deelnemer aan het event gebrand is om een puike prestatie te leveren. ‘Dat is leuk en per deelnemer verschillend zichtbaar, maar uiteindelijk staan onze gezamenlijke verbinding en samenzijn centraal’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Maar pas morgen – donderdag 11 april – worden de échte prijzen verdeeld. Een aantal gelukkige winnaars gaan dan ook morgen vanaf 16.30 uur met elkaar in de finalewedstrijden de strijd met elkaar aan voor de overwinning van de BNH-padelweek. Van Spronsen hierover: ‘De finalewedstrijden starten om 16.30 uur en vanaf 17.30 is er een heerlijke netwerkborrel voor álle partners en leden van BNH. Aansluitend vindt een walking diner plaats, die we onder het genot van een passend muziekje zullen nuttigen. Met daarbij uiteraard de prijsuitreiking’.

Foto (BNH): Hassan Tagi van ShowBird samen met Tommie Beugelsdijk en Kenneth de Haan van JobKans en Wilfred Genee van ShowBird

De finalisten voor de beginners zijn:

– Audax Renewables

– ANL IT

– ADO Den Haag

– CEES Advocaten

‘Lucky Losers’ beginners:

– Avonturia

– Capriole Cafe

 

De finalisten voor de gevorderden zijn:

– Zegwaard/Van der Valk Hotel Nootdorp

– Exterus (team 1 met Paul Roeten)

– Suzuki Balvert

– Blow Beach House

 

‘Lucky Losers’ gevorderden:

– Exterus (team 2 met Evert Roeten)

– Woub

 

Voor de totstandkoming van de BNH-Padelweek danken wij nogmaals de sponsoren: Suzuki Kees Balvert (Jordi Goulooze), Intenza (Sander Pronk), ANL IT (Necdet Arslan), ShowBird.com (Hassan Tagi) en Estate Padel Club (Camil Bouwhuis).

Kortom, morgen – donderdag 11 april – barst de eindstrijd op. Moge de beste winnen!!

Meer weten over Estate Padel Club? Neem dan contact op met Camil Bouwhuis! Of ga naar de website www.estatepadel.nl

 

 

Terug naar home